Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha a Barátok köztnek indulna...

Ha a Barátok köztnek indulna egy spin-off sorozata,belenéznél/megnéznéd?

Figyelt kérdés

Persze nem egy olyan világviszonylatban is hosszú mint az eredeti,hanem mondjuk egy kb. 20 részes folytatás. Mi lett Miklóssal miután felébredt a kómából,vagy mi lett abból hogy Zsolték csak úgy eltűntek.

Szerintem jó lenne ha az RTL berendelne egy ilyen bónusz "OVA" típusú részt,mert nem kevés nyitott kérdés maradt.

2022. márc. 1. 18:49
 1/5 anonim válasza:
100%
Nem. Barátok közt-nek a Konta Barbi Juga veronika távozásával számomra vége lett. Utána már csak erőlködtek.
2022. márc. 1. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
kizárt
2022. márc. 1. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem
2022. márc. 1. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ezt sem néztem nem, hogy még egy spin-off-ot.
2022. márc. 1. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem. Kizárt! És egyébként is osztom az egyes válaszíró véleményét! Konta Barbara nekem is a kedvencem volt! De amikor 2002 környékén ki írták a Barátok Köztből. Gyakorlatilag a Barátok közt egy nagy átjáróház volt! Ahol a színészek, és egyéb karakterek jöttek-mentek. Az egész egy nagyon erőltetett volt. A konkurens Jóban - rosszban is, mára már a Barátok közt sorsára jutott!
2023. márc. 1. 18:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!