Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Blöff című film végén honnan...

Blöff című film végén honnan tudták Törökék, hogy a kutya neve Boglárka?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy kedvencem. Van benne viszont egy rész amit nem értek, amikor a végén Török meg Tomika elmennek Mikiék lakókocsi telepére és a rendőrök pont ott találják őket és megkérdezik mit keresnek ott, mire Törökék meglátják a kutyát (Boglárkát) amelyik lenyelte a drágakövet és rávágják, hogy ők csak megsétáltatják Boglárkát :D

Honnan tudták a kutya nevét?? Hisz a történetben nem keresztezték egymást nagyon Törökék és Vincenték (akiké a kutya volt) útjaik :D

Tudom hogy ez nem fontos kérdés de engem akkor is érdekel honnan tudták 😂

2022. febr. 27. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt csak úgy bedobta Statham, nem az a kutya neve.
2022. febr. 28. 09:37
 2/7 A kérdező kommentje:
De az volt a neve Vincent is úgy hívta 😁
2022. febr. 28. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen?

Akkor fingom nincs, nekem ez eddig le se esett.

2022. febr. 28. 10:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem már elsőre feltűnt de azóta rengetegszer láttam és azóta se jöttem rá 😆 (de valószínűleg mivel ugye Mikiéké volt a kutya először és Tomiék többször is jártak ott, lehet ismerték és onnan tudták a nevét és a filmben nem mutatják azt a jelenetet)
2022. febr. 28. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Jó megfigyelő képességed van, bár én azt a filmet végig szoktam röhögni, igazából a kutyás részek a legjobbak között vannak.:D

Az mekkora már, hogy sípol a kutya 🤣🤣🤣

2022. febr. 28. 13:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Ne is mondd két sírva röhögés között azért megfigyelek ezt azt 😂 "ugye nem tudja lenyelni?!"

"De" 😆🤣

2022. febr. 28. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Eredetiben daisyt mondanak, de a daisy az csak olyan mint a blöki szukában. Nem az a kutya igazi neve.

Egy igen erős elmélet szerint a film címe a kutya igazi neve, vagyis Snatch.

Ugye mondja is neki Vinnie, hogy don't snatch!/ne blöffölj/ne harapj, vagy tépd el! Ugye a harapósságáról, vagy jobban mondva arról, hogy mindent bekap kapta a nevét, hogy Snatch. A kutyával és a Turkeyvel kezdődik és végződik a film, a kutya összeköti az összes szálat. Persze ott van, hogy mindenki a gyémántot akarja elragadni és ezért Snatch, van aki szerint a kutya miatt, szerintem még mind a kettő. Pont ez a szép benne, hogy mind a kettőre utal

aug. 16. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!