Mi ez a rajzfilm?
Figyelt kérdés
80-as évek elején voltam gyerek, akkoriban ment az egyetlen adón, valami lengyel vagy csehszlovák rajzfilm lehetett.
Annyira emlékszek belőle, hogy volt két kölyök kutya, azok csináltak valamit napközben. Este meg mindig jött az apjuk repülve, a füleivel tudott repülni. Aztán mikor megtalálta a két kölyköt, akkor nyakon csípte őket, hazarepült velük és ágyba dugta őket.
2022. febr. 16. 19:32
1/6 anonim válasza:
Pimpa? Vagy nem erre gondoltál?
2/6 anonim válasza:
De lehet hogy a Tip és Tap amire te gondolsz.
3/6 A kérdező kommentje:
12 perc alatt meglett a megoldás: Tip és Tap, bár nem erre a címre emlékszek. És ráadásul belga. És ráadásul nem is az apjuk, hanem a nagybátyjuk.
2022. febr. 16. 19:56
4/6 anonim válasza:
Igazából 30 másodperc alatt lett meg nekem. Csak beírtam a Google-ba hogy fülével repülő kutya. 🤷♂️😂
5/6 anonim válasza:
Fidó bácsinak hívták, ha jól emlékszem.
6/6 A kérdező kommentje:
23:37-nek
Valóban én is gondolkoztam, hogy Falami Filó vagy Fletó vagy valami ilyen neve volt, de valóban Fidó.
2022. febr. 17. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!