Melyik volt életed legjobb filmje vagy sorozata, amit soha életedben nem fogsz elfelejteni és a sírba viszed ezen érzést?
Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 22:42
12/16 anonim válasza:
MadMax ( abban az időben amúgy is nagy motoros voltam, meg éltük ezt az ágrólszakadt életérzést)
14/16 anonim válasza:
talán a harcosok klubja.
emlékszem a moziban a film alatt folyamatosan álltak fel az emberek és hagyták el a termet, én meg csak néztem, hogy ba sszus, mennyire zsigerbe vágóan őszinte és igaz egy film, ami még fa szán meg is van csinálva.
a másik a 300.
ott csak tátott szájjal néztem ki a fejemből, hogy nah ez igen...ilyen egy igazi látványos mozifilm.
sorozatból amik örök kedvencek nekem és felejthetetlenek a bsg és a spartacus vér és homok.
de a banshee részeit is úgy vártam, hogy számoltam vissza a napokat az új részig.
15/16 anonim válasza:
Kedvenc vagy meghatározó sorozat/film rengeteg van. de azért a sírba magammal vinni inkább személyesebb emlékeket szeretnék, nem tévé műsorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!