Melyik volt életed legjobb filmje vagy sorozata, amit soha életedben nem fogsz elfelejteni és a sírba viszed ezen érzést?
Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 22:42
1/16 anonim válasza:
Azta milyen megfogalmazás. 😂
A vessző utáni rész már felesleges volt.
Nekem amúgy a Lost a number one.
3/16 anonim válasza:
Film:
Faun labirintusa
Táncos a sötétben
In Bruges
A világítótorony
Viharsziget
Nagy hal
Tavasz, nyár, ősz, tél.. és tavasz
Élősködők
Gran Torino
Hell or high water
Éjjeli féreg
Apocalypto
Út a vadonba
Isten városa
Rekviem egy álomért
Sorozat:
True Detective 1 évad
Breaking Bad
Jóbarátok
Egyet nehéz kiemelni, még így is írtam volna többet.
4/16 anonim válasza:
Filmeket nem nagyon nézek. Sorozatok közül már nehéz választani, ha egyet muszáj, akkor a Hometown-cha-cha-cha.
Koreai sorozat, nagyon jó, szabályosan boldog voltam, miközben azt néztem, nagyon jó pozitív hangulata van :D
5/16 anonim válasza:
Nekem a Szarember című film ilyen. Egy felejthetetlen élmény.
8/16 Hintalow válasza:
A Jurassic Park. Azt az érzést amikor 93-ban a moziban először jelentek meg a Brachioszauruszok a vásznon, elindult a zene, és én meg ott ültem 9 évesen és tudam, hogy azok ott nem bábok... na ezt soha nem fogom elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!