Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Segitenetek megkeresni ezt a...

Segitenetek megkeresni ezt a filmet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segitsegere lenne szuksegem.. keresek egy filmet de nem tudom mi a neve. Nagyon magyon regen lattam a 90es evekben, mar akkor is regi film volt.

A film (mar amire emlekszem): zsido holokausztrol szol, egy zsido vsaladrol, anya, apa, lany es egy fiuteso volt, illetve volt meg egy kutyajuk dorka, pulikutya volt. A kisfiu torokgyikban szenvedett, viszonylag nagy haja volt a kisfiunak. A szulok le tagadtak a gyerekeket mert attol tartottak, hogy elviszik majd oket a lagerba. Ja igen es fekete feher volt a film.

Tudom.. eleg rendezetlen igy ahogyan leirtam, megfogalmaztam de sajnos ennyire emlekszem csak..evek ota keresem ezt a filmet..kerlek segitseteeeeeekkkk!!!

2022. febr. 24. 21:09
 1/9 anonim válasza:

Esetleg Schindler listája? Nem láttam még, de tudom hogy az is fekete fehér és a holokausztról szól.

Ezen kívül csak a csíkos pizsamás fiút és a Napola-Führer elit csapata című filmeket ismerem amik erről szólnak, de nem ezeket keresed, mert ezek nem fekete fehérek.

2022. febr. 24. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Schindler listája az biztosan nem ez lesz. Azt láttam párszor, és nem illik rá a leírás.
2022. febr. 25. 02:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: sajnos egyik film sem a felsoroltak közül :(
2022. febr. 26. 00:15
 4/9 anonim válasza:

Első vagyok, keresgéltem angol oldalakon, találtam egy olyan filmet, aminek az a magyar címe, hogy Az öregember és a gyerek

Lehet hogy ez sem az de a képen itt is volt kutya

Még keresgélek

2022. febr. 26. 18:58
 5/9 anonim válasza:
100%

Találtam mégegyet, Jób lázadása

Egyszerűn akárhogy írom be akármilyen nyelven hát nem találom meg :( pedig én nagy filmes vagyok, egy olyan film nem volt még amit ne találtam volna meg cím nélkül

Idegesít :D

2022. febr. 26. 19:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm a segítséget, a Jób lázadása amit kerestem!! nagyon régóta kerestem már.. és a segítséged nélkül szerintem sosem találtam volna meg, tényleg kösziii!!:)
2022. febr. 27. 00:59
 7/9 anonim válasza:
Komolyan?? Azt hittem ez is mellémegy, hát én is nagyon örülök akkor!!! Igazán nincs mit :)
2022. febr. 27. 12:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen tényleg az!:) kissé pontatlanul írtam le a film sztoriját mert régen láttam már.. de hát még így is sikerült megtalálnod:D
2022. febr. 28. 06:30
 9/9 anonim válasza:
Akkor jó!! :D
2022. febr. 28. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!