Segitenetek megkeresni ezt a filmet?
Sziasztok!
Segitsegere lenne szuksegem.. keresek egy filmet de nem tudom mi a neve. Nagyon magyon regen lattam a 90es evekben, mar akkor is regi film volt.
A film (mar amire emlekszem): zsido holokausztrol szol, egy zsido vsaladrol, anya, apa, lany es egy fiuteso volt, illetve volt meg egy kutyajuk dorka, pulikutya volt. A kisfiu torokgyikban szenvedett, viszonylag nagy haja volt a kisfiunak. A szulok le tagadtak a gyerekeket mert attol tartottak, hogy elviszik majd oket a lagerba. Ja igen es fekete feher volt a film.
Tudom.. eleg rendezetlen igy ahogyan leirtam, megfogalmaztam de sajnos ennyire emlekszem csak..evek ota keresem ezt a filmet..kerlek segitseteeeeeekkkk!!!
Esetleg Schindler listája? Nem láttam még, de tudom hogy az is fekete fehér és a holokausztról szól.
Ezen kívül csak a csíkos pizsamás fiút és a Napola-Führer elit csapata című filmeket ismerem amik erről szólnak, de nem ezeket keresed, mert ezek nem fekete fehérek.
Első vagyok, keresgéltem angol oldalakon, találtam egy olyan filmet, aminek az a magyar címe, hogy Az öregember és a gyerek
Lehet hogy ez sem az de a képen itt is volt kutya
Még keresgélek
Találtam mégegyet, Jób lázadása
Egyszerűn akárhogy írom be akármilyen nyelven hát nem találom meg :( pedig én nagy filmes vagyok, egy olyan film nem volt még amit ne találtam volna meg cím nélkül
Idegesít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!