Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Imdb-n hogyan lehet zene...

Imdb-n hogyan lehet zene alapján filmet keresni? Janis Ian - Stars című zenéjébe botlottam youtubeon és egy filmben hallottam korábban, de nem tudom melyikben. Hogy tudnám megkeresni?!

Figyelt kérdés
Próbáltam youtubeon, googlen, imdb-n, de nem jártam sikerrel.

#Imdb #Janis Ian
2019. dec. 30. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

IMDb > kereső > Janis Ian

[link]

keresés az oldalon (ctrl f) > star

¿Qué fue de Jorge Sanz? (TV Series) (writer - 1 episode)

- ¿Qué fue de Jorge Sanz? Buena racha (2017) ... (writer: "Stars")

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV Series) (writer - 1 episode)

- Kevin James/Michael B. Jordan/Bon Iver (2016) ... (writer: "At Seventeen" - uncredited)

2016 BoJack Horseman (TV Series) (writer - 1 episode)

- That Went Well (2016) ... (writer: "Stars" - uncredited)

What Happened, Miss Simone? (Documentary) (writer: "Stars")

2019. dec. 30. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezen felül lehet, hogy máshol is szerepelt a szám. Nem teljes az adatbázis!
2019. dec. 30. 11:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezt megtaláltam, de nincs közte. Azt hittem én vagyok béna, hogy nem találtam meg.
2019. dec. 30. 13:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem konkrétan ez szólt a filmben, hanem a filmben egy karakter énekelte és azért nem adja ki így az imdb.
2019. dec. 30. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, nem te vagy béna. Hiányos a rendszer. Sajnos. Sőt! Vannak téves infók is. De még mindig ez a legtöbbet egy helyen tároló adatbázis.

Lehet máshol is érdemes keresgetni. A szerzőre rákeresni és nem csak egy forrásból tájékozódni.

Az eset, hogy valaki dúdolja, érdekes, hiszen az is az adott dal előadása. PL Beatles annyira kemény jogokat birtokol, hogy ha én előadom és közzé teszem, azért is övéké az érdem és engem simán monetize-ol a youTube.

2019. dec. 30. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!