Mi a véleményetek Lexi színdarabjáról? Hogy kezelnétek, ha rólatok készülne egy ilyen? Hogyan reagálnátok? Ez mennyire erkölcsös dolog?
Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 13:52
1/4 anonim válasza:
Nagyon unom már, teljesen felesleges ezzel húzni az időt. Ha ennyire nincs ötletük nem kellett volna belefogni egy új évadba
2/4 anonim válasza:
Elővettek egy karaktert,illetve kettőt is,akik eddig semlegesek és unalmasak volták,és most egyeseknek ők lettek a kedvencek.
Amugy én mindig is bírtam Lexit,átlagos .
Szép kis tükröt tartott a többiek elé ezzel a showwal.
Nekem tetszett
3/4 anonim válasza:
Ha rólam szólna lehet nem tetszene annyira. Főleg, ha olyan dolgok kerülnének elő amiket én nem szeretnék.
Kivülállóként pedig egyértelműen élvezném nézni másoknak a színpadra kivetített életét, ahol olyan dolgok is megjelenhetnek amikre nem is számítanánk.
4/4 anonim válasza:
Én valószínűleg nem rágnék be miatta, mivel érdekelne a rendező őszinte véleménye, emellett merész döntésnek tartom hogy úgy mondta el nekik a dolgot ami a legnagyobb üt, tudva hogy simán szét baszhatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!