Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Netflixen van erre valamilyen...

Netflixen van erre valamilyen megoldás?

Figyelt kérdés
A bejelölt filmeket miután megnéztem áttehetem valahova, egy másik mappába? Vagy meg lehet jelölni valahogy hogy már láttam? Fél év elteltével már nem emlékszünk, hogy mit néztünk meg, ez így elég bosszantó.
2022. febr. 21. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:

A kérdésre konkrétan nem, de a probléma tudok egy lehetséges megoldást. Vannak olyan film/sorozatkövető alkalmazások, ahová felveheted egy listába amit néztél vagy nézel, és bejelölheted hogy láttad-e vagy hol tartasz éppen.

Kifejezetten és csak sorozatkövető magyar oldal például a whatnext.cc (amiben nem csak sorozatokat lehet felvenni és jelölni, de van premiernaptár, nézettségi statisztika összeállító, kategorizálható listák).

Külföldi követők vagy követő funkcióval rendelkezők: trakt.tv, myepisodes.com, tvmaze.com, moviesom.com, imdb.com, icheckmovies.com és még van jó pár, ezek közül a trakt.tv és IMDB ami ismert és népszerű ahhoz, hogy ne tűnjön csak úgy el egyik napról a másikra. Ezekből én az IMDB-t használnám, mivel a fiókodban létre tudsz hozni egyéni listákat, és ahhoz hozzáadogatni bármit ami az adatbázisban megvan.

2022. febr. 21. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem, sajnos nincs ilyen mappa, amibe te be tunnád tenni a filmeket a saját listán kívül, pedig jó lenne. Én is örülnék neki, ha külön listán tudnám gyűjteni azokat, amiket még nem láttam és a kedvenceimet, amit lehet majd újranéznék később. Viszont vissza tudod keresni, hogy miket láttatok.

Jobb felső sarok/Fiók/itt válaszd ki a profilt, aminél érdekel és nyisd le/Aktivitás

Alatta pedig az Értékelések vannak, ahol meg az van listázva, hogy mikre nyomtál like-ot.

2022. febr. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!