Netflixen van erre valamilyen megoldás?
A kérdésre konkrétan nem, de a probléma tudok egy lehetséges megoldást. Vannak olyan film/sorozatkövető alkalmazások, ahová felveheted egy listába amit néztél vagy nézel, és bejelölheted hogy láttad-e vagy hol tartasz éppen.
Kifejezetten és csak sorozatkövető magyar oldal például a whatnext.cc (amiben nem csak sorozatokat lehet felvenni és jelölni, de van premiernaptár, nézettségi statisztika összeállító, kategorizálható listák).
Külföldi követők vagy követő funkcióval rendelkezők: trakt.tv, myepisodes.com, tvmaze.com, moviesom.com, imdb.com, icheckmovies.com és még van jó pár, ezek közül a trakt.tv és IMDB ami ismert és népszerű ahhoz, hogy ne tűnjön csak úgy el egyik napról a másikra. Ezekből én az IMDB-t használnám, mivel a fiókodban létre tudsz hozni egyéni listákat, és ahhoz hozzáadogatni bármit ami az adatbázisban megvan.
Nem, sajnos nincs ilyen mappa, amibe te be tunnád tenni a filmeket a saját listán kívül, pedig jó lenne. Én is örülnék neki, ha külön listán tudnám gyűjteni azokat, amiket még nem láttam és a kedvenceimet, amit lehet majd újranéznék később. Viszont vissza tudod keresni, hogy miket láttatok.
Jobb felső sarok/Fiók/itt válaszd ki a profilt, aminél érdekel és nyisd le/Aktivitás
Alatta pedig az Értékelések vannak, ahol meg az van listázva, hogy mikre nyomtál like-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!