2010-es évek TLC sorozatai?
A Kuponzsonglőröket, amit nem rég láttam hogy elkezdtek ismételni :D Aztán volt egy műsor ami túlsúlyos tinédzserekről szólt, akik bekerültek valami fogyasztó táborba, ahol folyamatosan edzettek és diétáztak, de a műsor címére nem emlékszem (ennek hatására én is elkezdtem fogyózni anno :'D). Néztem a What Not To Wear-t, a magyar címére nem emlékszem, de egy melegnek tűnő pasi és egy fehér melíros csaj volt benne, akik átalakították a stílustalan nőcik ruháját, haját, sminkjét. Illetve emlékszem még, hogy esténként adtak valami sürgősségi osztályról szóló realityt, ahol kendőzetlenül megmutatták a sérüléseket (emlékszem egy levágott ujjra amit csak az ín tartott a kézfejhez, máig rosszul vagyok tőle:D). Illetve volt egy holland fogászati műsor, ahol az utcán szedtek össze rohadó fogsorú embereket, akiknek aztán egészséges, szép fogsort varázsoltak.
Jó ég, TLC-n nőttem fel :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!