Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 2010-es évek TLC sorozatai?

2010-es évek TLC sorozatai?

Figyelt kérdés
Miket néztetek a TLC-N a 2010-es évek közepe környékén? Én a Honey Boo Boo-ra emlékszem, néztem még a Mondj igent a ruhára sorozatot, illetve az élet 250 kiló felettet. Meg még sok mást, csak címekre annyira nem emlékszem. Ki mit nézett?

2022. febr. 18. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

A Kuponzsonglőröket, amit nem rég láttam hogy elkezdtek ismételni :D Aztán volt egy műsor ami túlsúlyos tinédzserekről szólt, akik bekerültek valami fogyasztó táborba, ahol folyamatosan edzettek és diétáztak, de a műsor címére nem emlékszem (ennek hatására én is elkezdtem fogyózni anno :'D). Néztem a What Not To Wear-t, a magyar címére nem emlékszem, de egy melegnek tűnő pasi és egy fehér melíros csaj volt benne, akik átalakították a stílustalan nőcik ruháját, haját, sminkjét. Illetve emlékszem még, hogy esténként adtak valami sürgősségi osztályról szóló realityt, ahol kendőzetlenül megmutatták a sérüléseket (emlékszem egy levágott ujjra amit csak az ín tartott a kézfejhez, máig rosszul vagyok tőle:D). Illetve volt egy holland fogászati műsor, ahol az utcán szedtek össze rohadó fogsorú embereket, akiknek aztán egészséges, szép fogsort varázsoltak.

Jó ég, TLC-n nőttem fel :'D

2022. febr. 18. 21:11
 2/4 NTBS ***** válasza:
Honey Boo Bo, Mondj igent a ruhára, Kuponzsonglőrök.
2022. febr. 18. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:
#1 én kb 11-13 éves korom között lógtam ott nagyon sokat:D tök jó kicsit nosztalgiázni, visszaemlékezni a jó kis sorozatokra :D mostanában nem néztem tv-t, mennek még ezek/hasonlóan jó sorozatok a TLC-n, vagy teljesen más műsorok mennek már?
2022. febr. 21. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ezeket néztem mindig <33 Nálunk kiszedték a TLC-t a csatornák kozul :((( (upc)
2022. aug. 1. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!