Gagyi B kategorias horror filmek? :DD
Figyelt kérdés
Mostanaban sok retro gagyi horrort lattam, es rajottem, hogy borzasztoan imadok rajtuk nevetni :D Szoval mindenfele film cim johet, az is ami mar, mar olyan gagyi es amator, hogy sirhatnekod tamadna :DD2022. febr. 17. 17:43
14/23 anonim válasza:
15/23 anonim válasza:
16/23 anonim válasza:
3 fejű cápa, ötfejű cápa, ghost shark, Yummy is jó az zombis,
17/23 anonim válasza:
Egy pszichoshark nevű japán "filmet" lattam. De egesz film kb semmiről nem szólt, fürdőruhás lányok videozzak egymast a tengeren kezikameraval megismerkednek a helyi fiukkal. Ezt a videot a szallasukon aztan megnezi az egyik csaj tobbszor,van par tus jelenet montázs, fogalmunk sincs miert, hogy kapcsolodik a történetbe, kb ez teszi ki az egesz filmet, hogy ugyanazt a semmit nezed ujra meg ujra, na a vegen meg feltunik egy brutal nagy gagyi capa es bekapja a fél partszakaszt. Ennel a filmnel meg szarabbat eletemben nem lattam, pedig eleg oreg vagyok....
18/23 anonim válasza:
Ebben van a film utolso jelenete, ha nem lattad az elozmenyt akkor sem maradsz le semmiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!