Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik Marvel-mozit várjátok...

Melyik Marvel-mozit várjátok a legjobban?

Figyelt kérdés
A művész lelkületű, special snowflake emberkéket kérem, lépjenek túl a kényszereiken és ne kommenteljenek. Köszönöm.

2022. febr. 15. 19:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

6

igaz nem +18, de még a Legion-t bírom ajánlani, elég elvont

2022. febr. 15. 20:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#10 nem a műfajjal van feltétlenül bajom hanem a kivitelezéssel. Egy két karakterrel rendesen elbántak mikor sokkal nagyobb potenciál van bennük...
2022. febr. 15. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én többet is ugyanannyira várok, de nyilvan a Strange előzetes van most középpontban.

De az új Thor és Fekete párduc filmet is nagyon várom, utóbbit sajnos 2 okból is. :(

Illetve a She Hulkra nagyon kíváncsi leszek. Nem vagyok túl bizakodó, de annál inkább szeretném, hogy jó legyen.

2022. febr. 15. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Ezek közül egyiket se. Majd ha végre vége lesz ennek a multiverzumos trágyának, meg az SJW-erőlködésnek, és végre megint olyan minőségi mozik jönnek mint a Tél katonája vagy az első Avengers, na majd azt várni fogom. Ezt a sok egymásra okádott, értelmetlen fanservicet tele fekete, feminista meg meleg propagandával, kösz de inkább nem várom egyiket se. Épp elég volt végigszenvedni a legutóbbi produktumokat.
2022. febr. 16. 15:25
 15/18 A kérdező kommentje:

14

A mai trendeket látva ennek nyugodtan búcsút inthetsz, de ez nem a Marvel sajátja. Én például pont ezért mondtam le a Netflixet, mert 20 sorozatból volt jó esetben 1-2, amiben nem erőszakolták az arcomba néhány perc után a gendermizériát. Ne értsétek félre, nincs bajom ezzel, sőt kimondottan hidegen hagy a téma, de a szándékos és túltolt, nem oda illő és történet szempontjából totál irreleváns érzékenyítés nálam csorbítja az élvezeti értéket. Ez van, szóval abszolút megértelek, ennek ellenére annyira nem temetném a Marvel filmeket, mert igenis vannak jó darabok, már sorozatos fronton is.

2022. febr. 16. 15:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok, pont így vagyok ezzel én is: alapból toleráns, barátságos, megértő ember vagyok, semmi bajom se a melegekkel, se a feketékkel, de az erőszakos, oda nem illő, kötelező propagandát viszont rettentően utálom.

Amúgy nagyon sajnálom a Marvelt, az első három fázisnak hatalmas fanja voltam, de a Végjátéknak sajnos nem csak a sztorit illetően passzolt a neve, addig volt jó az MCU és onnantól nagyon rossz lett sajnos.

Remélem igazad lesz és egyszer ismét lesznek jó Marvel filmek. Sajnos ahogy elnézem nem idén lesz ez, de nem is jövőre. Addig pedig nem látom értelmét várni egyik filmet vagy sorozatot sem. Arról nem is szólva, hogy a kevesebb néha több, és ez itt is igaz lenne. Fél év alatt négy Marvel film és 3 sorozat nekem sok. Akkor is sok lenne ha amúgy tetszene amit látok.

2022. febr. 16. 16:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16-os, megértelek, de tényleg, de azt ne felejtsük el, hogy a covid miatt tolódtak és összesűrűsödtek filmek és sorozatok és még így is vannak filmek, amik már kijöttek volna, de el kellett halasztani. Plusz korábban is "tömeggyártással" készültek az MCU produkciók, csak akkoriban még nem kötődtek ilyen szorosan a sorozatok a filmekhez, de 3 film jött évente és senkit nem hallottam akkoriban panaszkodni. Persze ez köszönhető annak is, hogy akkor még nem csömörlöttek meg az emberek a sok MCU filmtől, mára pedig sokan akkor is elvesztették volna az érdeklődésüket, ha jó filmek készültek volna. Úgyhogy én még közel sem temetem a sztorit. Bár tény, hogy a Fekete özvegy egy egyszerű akciófilm (annak mondjuk szerintem nem rossz, más akciók sem sokkal jobbak, ha az átlagot vesszük), a Shang chi pedig nem lett rossz. Az Örökkévalók... Na igen, az bizonyos szempontból borzalmas. A Pókember meg inkább csak a nosztalgiafaktor miatt olyan, amilyen, de szerintem itt inkább az a helyzet, mint a Despacitonál. Amíg nem lett felkapva, leszarták az emberek, amint brutál népszerű lett, egyből megugrott az utálkozók száma. Én ezt nem értem, de oké. Én élveztem a filmet a hibáival együtt. :)
2022. febr. 16. 16:32
 18/18 anonim ***** válasza:
75%
Nincs a listan, de en a The boys sorozatot varom es aDaredevil-t
2022. febr. 18. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!