Melyik Marvel-mozit várjátok a legjobban?
6
igaz nem +18, de még a Legion-t bírom ajánlani, elég elvont
Én többet is ugyanannyira várok, de nyilvan a Strange előzetes van most középpontban.
De az új Thor és Fekete párduc filmet is nagyon várom, utóbbit sajnos 2 okból is. :(
Illetve a She Hulkra nagyon kíváncsi leszek. Nem vagyok túl bizakodó, de annál inkább szeretném, hogy jó legyen.
14
A mai trendeket látva ennek nyugodtan búcsút inthetsz, de ez nem a Marvel sajátja. Én például pont ezért mondtam le a Netflixet, mert 20 sorozatból volt jó esetben 1-2, amiben nem erőszakolták az arcomba néhány perc után a gendermizériát. Ne értsétek félre, nincs bajom ezzel, sőt kimondottan hidegen hagy a téma, de a szándékos és túltolt, nem oda illő és történet szempontjából totál irreleváns érzékenyítés nálam csorbítja az élvezeti értéket. Ez van, szóval abszolút megértelek, ennek ellenére annyira nem temetném a Marvel filmeket, mert igenis vannak jó darabok, már sorozatos fronton is.
14 vagyok, pont így vagyok ezzel én is: alapból toleráns, barátságos, megértő ember vagyok, semmi bajom se a melegekkel, se a feketékkel, de az erőszakos, oda nem illő, kötelező propagandát viszont rettentően utálom.
Amúgy nagyon sajnálom a Marvelt, az első három fázisnak hatalmas fanja voltam, de a Végjátéknak sajnos nem csak a sztorit illetően passzolt a neve, addig volt jó az MCU és onnantól nagyon rossz lett sajnos.
Remélem igazad lesz és egyszer ismét lesznek jó Marvel filmek. Sajnos ahogy elnézem nem idén lesz ez, de nem is jövőre. Addig pedig nem látom értelmét várni egyik filmet vagy sorozatot sem. Arról nem is szólva, hogy a kevesebb néha több, és ez itt is igaz lenne. Fél év alatt négy Marvel film és 3 sorozat nekem sok. Akkor is sok lenne ha amúgy tetszene amit látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!