Melyik Marvel-mozit várjátok a legjobban?
Figyelt kérdés
A művész lelkületű, special snowflake emberkéket kérem, lépjenek túl a kényszereiken és ne kommenteljenek. Köszönöm.2022. febr. 15. 19:53
A kérdező szavazást indított:
Dr Strange - Multiverse of madness
Thor - Love and thunder
Black Panther - Wakanda forever
The Marvels
Moon Knight
She Hulk
Guardians of the galaxy vol. 3
Antman and the Wasp - Quantumania
Blade
19 szavazat
1/18 anonim válasza:
Na, napi provokatív marvel fanboy kérdés megvolt. Ki a snowflake? Csak mert valaki igényes filmeket szeret nézni, még nem lesz snowfalke. Majd ha lesznek jó Marvel filmek, akkor azt megnézem.
És milyen kényszereim vannak? Nálad van a komplett orvosi adatbázisom? Mesélj kérlek. Addig megnézek egy Brie Larson nintendós gameplay videót.
3/18 anonim válasza:
Azt amiben nem butítják le a főszereplőket ilyen bazári majom szintre. Inkább a 18 +os vonalat várom ami tudom hogy nem nagyon lesz.
4/18 A kérdező kommentje:
1
Azért írtam oda, mert pont a te kommentjeidet akartam elkerülni. 🥱
2022. febr. 15. 20:04
5/18 A kérdező kommentje:
3
The Boys
2022. febr. 15. 20:07
6/18 anonim válasza:
5. Az max a 18+-nak felel meg, de ugyanúgy le vannak butítva a szereplők. Plusz a másik, hogy már lassan a 3. évad jön, de a szereplők ugyanott toporognak, ahonnan indultak, nem halad a történet semerre.
7/18 anonim válasza:
Az eredeti Penge (azaz Blade-t) első részét a mai napig szeretem, így annak az újabb változatára leszek kíváncsi. Bár őszintén nem hiszem, hogy el fogja érni a réginek a szintjét.
8/18 anonim válasza:
Kezdem azt érezni, hogy Spider Gwen filmet sose fognak csinálni.
9/18 anonim válasza:
Én a doctor strange 2-t, mert nagyon rejtélyes az egész posztere. Sok elrejtett elem van benne. És az előzetesben is sok olyan rész van, hogy valaki nem látszik teljesen, vagy csak az árnyéka. Szerintem nagyon sokan fel fognak tűnni benne. Akkor is ha nincsenek a stáblistán..
10/18 A kérdező kommentje:
6
akkor a Loganen kívül ez a műfaj talán nem is neked való
9
pletykák vannak, tuti lesz egy halom cameo, nagyon várom. Már csak professor x miatt is
2022. febr. 15. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!