A Star Wars sorozatok mellé jönni fognak újabb nagyszabású mozifilmek is a következő években?
Figyelt kérdés
Lehet valamit tudni ilyen téren a távlati tervekről?2022. febr. 15. 15:38
1/6 anonim válasza:
A jelenleg hivatalosan bejelentett jövőbeli SW filmek:
- Rian Johnson trilógiája
- Taika Waititi filmje
- Kevin Feige projektje
- Rogue Squadron
Egyik sem rendelkezik megjelenési dátummal
2/6 anonim válasza:
4 milliárd dollárért vette meg a jogokat annak idején a Disney. Biztos, hogy az utolsó fillért is ki fogják facsarni a Star Wars univerzumból. Addig fognak filmeket, sorozatokat, rajzfilmeket gyártani, ameddig megnézik az emberek.
3/6 anonim válasza:
#2 és ez elég szomorú, márha arra gondolunk, hogy eredetileg csak 6 kerek rész volt.
4/6 anonim válasza:
Amíg minőségi filmeket csinálnak, ám legyen
De egyelőre úgy néz ki, sorozatban jobban szuperálnak
Taika Waitititől egyébként én mondjuk nem várok sokat... A Star Warsban van humor, de nem arra épít, az ő keze alól viszont valószínűleg egy vígjáték fog kikerülni.
5/6 anonim válasza:
4: Taika rendezte a Mandalorian 8. epizódját, ha esetleg referenciát szeretnél
6/6 anonim válasza:
Igen, felfedeztem a nevét a végén, meg is lepődtem rajta, de amikor a kommentet írtam, nem volt fejben, jó, hogy eszembe jutattad
Ez esetben már merek reménykedni egy jó filmben is :)
(4-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!