Láttátok A szerb filmet?
Láttam sajnos életem legrosszabb döntése volt, hogy meg néztem. Ami a kisbabával és a gyerekkel történt nálam teljesen kiverte a biztosítékot.
Az első felét nem is tudom minek mondanám, de a film második fele brutális. Soha többet. Inkább akkor az emberi százlábú...
Láttam tini koromban, mert volt egy elvetemült szobatársam, aki menőnek tartotta hogy durva dolgokat nézzen és rávágja hogy nem is durva, mert ettől nagy arc lesz.
Aki eddig nem nézte meg, ne is nézze, egyrészt feleslegesen terheled vele a pszichédet és gyomrodat, másrészt rohadtul beteg és undorító.
Az egy dolog hogy a filmet még valahogy kibírják és végignézik, ami nekem igazán felháborító és traumatizáló volt, hogy mi szükség volt erre? Polgárpukkasztásnak, hatásvadászságnak is sok. Mondanivalója igazából nincs, hiába is próbálják belemagyarázni, egyszerűen felháborító.
Ami külön fájdalom, hogy szerbiai vagyok, és őszintén nem is lep meg, hogy ez pont az ő fejükből pattant ki. Egy ép eszű ember, ha ki is talál ilyet, lefolytja magába az ötletet, ha viszont elő is adja, a producerek, rendezők pedig visszautasítják.
Az hogy ezt emberek MEGTERVEZTÉK, MEGÍRTÁK, LEFORGATTÁK valódi pénzből, valódi színészekkel és egy VALÓDI GYEREKKEL, az számomra traumatizáló élmény, pedig nem volt egy könnyű életem, edzett vagyok.
El sem tudom képzelni mit művelt más csak a forgatás ennek a szerencsétlen kölyöknek a lelkével, jövőjével.
Az hogy ezt a forgatókönyvet emberek elolvasták, beleálltak és leforgatták, a gyerek szüleivel együtt - felfoghatatlan.
Még talán ha rá lennének szorulva, és milliókat kapnának érte, de erről szó sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!