Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek is jobb az új...

Szerintetek is jobb az új Reacher mint a Tom Cruise féle verzió?

Figyelt kérdés
Igaz hogy ő sincs akkora mint a könyvekben (196 cm) "csak" 188 de azért a fizikuma az bőven hasonlít egy olyan emberre akiről hihető hogy komoly katonai múltja van. Sajnos a 170 centis kisebbségi komplexusos Tom Cruise valahogy nekem abszolút nevetséges kategória volt.
2022. febr. 12. 11:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#10 az első jelenet mikor a csávó a csajával jönnek ki a kávézóból és ott balhéznak. Reacher csak megáll és nézi őket majd a csávó meglátja és elkezd neki pattogni hogy mit nézel hozzád beszélek. Aztán végigméri Reachert hogy ezzel az emberrel nem kéne ba**akodni. Reachernek semmit nem kell tennie mert egyetlen ütéssel meg tudná ölni. Ez az a karakter amit a könyvekben is megálmodott Lee Child. Tökéletesen visszaadja a fizimiska hogy milyen egy brutális exkatona aki puszta kézzel több emberrel is tud végezni ahogy ö is mondja a sorozatban hogy 10 másodperc alatt végük lett volna...meg ugye ahogy az anyja is mondja hogy gyerekként is 3-szor erősebb volt a kortársainál és felnőttként is. Na most mikor Tom Cruise beállít ott a 10 centis fatalpú cipőben a 60 kilójával még is ki félne tőle? Még a pultos néni is elverné. Szóval pontosan ahogy mondod te is a Jack Reacher karakter lényege nincs meg Cruise-ban. Ha ránézel te megijednél tőle? Ugye hogy nem? Ő próbálkozik kaszkadőr nélkül is megcsinálni a jeleneteket de aztán mikor megpróbált átugrani egy tetőn akkor meg eltörte a lábát és hónapokra leállt miatta a forgatás. Na így tudom őt elképzelni ez életszerű nem az hogy ő puszta kézzel kipakol egy kocsmát. Tudom hogy ez csak film meg tele van túlzásokkal de azért itt is van egy határ szerintem amikor még izgalmasnak találod vagy csak röhögsz rajta mert már annyira abszurd a dolog.
2022. febr. 14. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!