Volt olyan film, ami érzelmileg komoly hatással volt rád?
Nekem egy ilyen film volt, a: Jagten / The hunt 2012
Nem tudom pontosan miért, talán mert én is így reagálnék hasonló helyzetre, főleg ha az én lányomat érinti.
Röviden egy óvodában dolgozó férfiról az egyik kislány, legjobb barátja gyermeke az óvodában azt mondja, hogy a fickó tett vele valamit (szexuális értelemben). Persze ez a lány szemében ártatlan gyermeki hazugságnak indult, de visszafordíthatatlan károkat okozott, és teljesen ártatlanul hurcolták meg a főszereplőt.
Szerintem a valóságban mindenki hasonlóan reagálna ilyen helyzetre (még én is), akkor is ha a legjobb barátjáról van szó..mert végül is, egy kislány minek hazudna ekkorát? Elsősorban ez volt az, ami belőlem komoly érzelmeket váltott ki.
Neked volt hasonló érzelmed, miután megnéztél egy filmet? Ha igen, melyik volt? És milyen hatása volt rád?
Rengeteg ilyen van, egy részüket már felsorolták. +:
Rekviem egy álomért
Las Vegas, végállomás
Lazarescu úr halála
A megmentő (Savior)
A remény rabjai
Straight Story
A suttogó
Az élet háza
Az ember, akit Ovénak hívnak
Egy csodálatos elme
Éjjeli féreg
Életben maradtak
Életrevalók
Hacsi, a leghűségesebb barát
Kutyahideg
Kényszerleszállás
Sclindler listája
Szenvedélyek viharában
John Q-Végszükség
Végtelen szerelem (1981)
Volt ilyen film persze, amit nehezen tudtam megemészteni mert annyira megrázó volt pl:
A szavak titkos élete, A szomszéd lány, Táncos a sötétben, Lorenzo olaja, A zongorista, A sértés, Ház a ködben, Egy asszony meg a lánya, stb.
The divide - hogy hogy ki tudnak fordulni emberek magukból
Ex machina - a robi csaj a végén amiket művel
District 9 - a főszereplő drámája
Becéző szavak
Több is van.
Requiem egy álomért - a végén mindig megkönnyezek mikor a két idős nő ül a padon.
Halálsoron - ezt gyanítom nem kell magyarázni.
Hívatlan vendég - a hangulata és a karakterei miatt.
Ölelj meg és ölj
Downloading Nancy 2008
Egy asszony illata
Minden héten háború
Atomcsapda
Ötödik pecsét
Csendesek a hajnalok
Levél Iwo Dzsimáról
Passió
Még egy kört mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!