Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe?

Mi a film címe?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Vagy 5 perce itt gondolkozok, de nem emlékszem a régen látott film címére, csak egy nagyon kis részlet jutott eszembe. Azt hiszem ez egy amerikai film, és egy dráma.

Egy csajról szól meg egy srácról. Nagyon nehezen jönnek össze, mert a csajnak van egy tragédiája.

Amikor fürdött a picibabájával, akkor ugye magára fektette és elaludt a nő, mire felkelt addigra a baba megfulladt. A végére, ha jól emlékszem akkor össze is jönnek.

Ha valaki felismeri a kis szösszenet emlékből a cím és leírja, annak nagyon hálás lennék. <3

2022. febr. 11. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A másik nő-ben van hasonló, de nem biztos, hogy arra gondolsz.
2022. febr. 11. 20:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem az. 😢
2022. febr. 11. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
a Lány a vonaton könyvben ez volt a feleség titka a múltjáról (a filmet is megnéztem de most a jelenet nem ugrik be, de szerintem ott is elhangzik, hogy mi történt)
2022. febr. 11. 22:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy ismerős. 😂❤️❤️ Vagy 3 éve elolvastam a könyvet, a filmet vagy 2 éve láttam, istenem.. Xd pedig a net is feldopta.

Köszönöm szépeen. ❤️

2022. febr. 11. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!