Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Igaz, hogy Amerikában nagy...

Igaz, hogy Amerikában nagy bukás volt a Nine című film?

Figyelt kérdés
Nektek mi a véleményetek róla. Nekem egyáltalán nem tetszett, halálra untam magam. Lehet, hogy csak azért volt, mert nem tudom értékelni ezt a fajta művészetet, vagy tényleg pocsék film?
2010. szept. 10. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Mármint a Nine vagy a 9?

nem ugyan az a kettő.

2010. szept. 10. 23:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Bob Marshall filmje
2010. szept. 10. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
mármint rob marshall?
2010. szept. 11. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:
hát én mikor láttam h milyen híres színésznők játszanak benne mondom húúú ez biztos jó. de mikor elkezdtem nézni hát mondhatni hatalmasat tévedte. annyira unalmas volt és semmi értelme. szerintem sem jó. egyáltalán nem jó film
2010. szept. 11. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a film csodálatos! Az a baj h a mai Avataron meg Twilighton nevelkedő emberkék nem tudják értékelni az ilyen, elvontabb művészetet. Egyáltalán nem unalmas. Valóban nem fordul a feje tetejére meg vissza a világ minden ötödik percben, meg nem ugrálnak szuperhősök ide meg oda, még is érdekes. Ez egy musical. A musical alapjáraton elrugaszkodik a valóságtól mert értelemszerűen senki nem ugrál énekelve az esőben az utca közepén stb. Azt nem értem, h ha vki nem szereti ezt a műfajt minek nézi meg? Igen, remek színésznők játszanak benne valóban, akik brillíroztak! Csak éppen egy olyan műfajban, ami a legtöbb embernek nem jön be.

Az a legnagyobb baj, h ez egy olyan film, amin kicsit gondolkodni kéne, azt meg annyira nem szeretnek az emberek. A legtöbbnek az a lényeg, h azonnal megértsen mindent, 3D-s alakok ugrándozzanak a vászonról, folyjon 6 liter vér percenként és vámpírok ugráljanak mindenhol.

Én értem azt, h ilyen színészgárdától nem ezt várta az ember. Az egyetlen amire elfelejtett mindenki odafigyelni, h ez egy musical még pedig nem a vidámabb fajtából. Ez viszont nem teszi rosszá! Nem a film értelmetlen, ha nem az emberek értetlenek és felszínesek...

Bocs, h így kikeltem de ez a téma nagyon idegesít. Annyira bosszant, h az emberek csak néznek de nem látnak semmit...

2010. szept. 12. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!