Igaz, hogy Amerikában nagy bukás volt a Nine című film?
Mármint a Nine vagy a 9?
nem ugyan az a kettő.
Ez a film csodálatos! Az a baj h a mai Avataron meg Twilighton nevelkedő emberkék nem tudják értékelni az ilyen, elvontabb művészetet. Egyáltalán nem unalmas. Valóban nem fordul a feje tetejére meg vissza a világ minden ötödik percben, meg nem ugrálnak szuperhősök ide meg oda, még is érdekes. Ez egy musical. A musical alapjáraton elrugaszkodik a valóságtól mert értelemszerűen senki nem ugrál énekelve az esőben az utca közepén stb. Azt nem értem, h ha vki nem szereti ezt a műfajt minek nézi meg? Igen, remek színésznők játszanak benne valóban, akik brillíroztak! Csak éppen egy olyan műfajban, ami a legtöbb embernek nem jön be.
Az a legnagyobb baj, h ez egy olyan film, amin kicsit gondolkodni kéne, azt meg annyira nem szeretnek az emberek. A legtöbbnek az a lényeg, h azonnal megértsen mindent, 3D-s alakok ugrándozzanak a vászonról, folyjon 6 liter vér percenként és vámpírok ugráljanak mindenhol.
Én értem azt, h ilyen színészgárdától nem ezt várta az ember. Az egyetlen amire elfelejtett mindenki odafigyelni, h ez egy musical még pedig nem a vidámabb fajtából. Ez viszont nem teszi rosszá! Nem a film értelmetlen, ha nem az emberek értetlenek és felszínesek...
Bocs, h így kikeltem de ez a téma nagyon idegesít. Annyira bosszant, h az emberek csak néznek de nem látnak semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!