Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerinted melyik minden idők...

Szerinted melyik minden idők legjobb időutazós filmje?

Figyelt kérdés
Nyilván csak olyanokat soroltam fel, amiket láttam, ha valaki úgy érzi hogy valami kimaradt, írja meg kommentben, oszt lehet pontozni felfele. :)

#időutazás #nyilván sok film kimaradt amit még láttam.
2022. febr. 8. 16:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 olyan régre már ne utaztam vissza. :D
2022. febr. 8. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a Terminator filmek, és a Holnap határa. A Vissza a jövőbe a legismertebb, mert kult és családi film IS. Az Interstellar meg inkább kvantum fizikára épít, bár a fekete lyuk miatt volt időutazás is, nem ezen volt a hangsúly.
2022. febr. 9. 10:14
 13/15 A kérdező kommentje:

Azért az interstellar eléggé az időutazas körül forog ha belegondolsz. Csak még térben is utaznak elég rendesen. Szeritem inkább számít idôutazásosnak mint a terminátor.

2022. febr. 9. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:
79%
A holnap határa az nem rossz film ilyen témában. Meg ha jól emlékszem a Deja Vu c. film Denzel Washington játszik benne az is jó.
2022. febr. 13. 14:54
 15/15 A kérdező kommentje:
#14 NA igen, a Deja Vu simán befért volna akár a looper, akár az időzsaru helyére, egyik kedvencem, csak valahogy nem ugrott be. :)
2022. febr. 20. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!