Szerinted melyik minden idők legjobb időutazós filmje?
Figyelt kérdés
Nyilván csak olyanokat soroltam fel, amiket láttam, ha valaki úgy érzi hogy valami kimaradt, írja meg kommentben, oszt lehet pontozni felfele. :)#időutazás #nyilván sok film kimaradt amit még láttam.
2022. febr. 8. 16:15
11/15 A kérdező kommentje:
#10 olyan régre már ne utaztam vissza. :D
2022. febr. 8. 16:50
12/15 anonim válasza:
Nekem a Terminator filmek, és a Holnap határa. A Vissza a jövőbe a legismertebb, mert kult és családi film IS. Az Interstellar meg inkább kvantum fizikára épít, bár a fekete lyuk miatt volt időutazás is, nem ezen volt a hangsúly.
13/15 A kérdező kommentje:
Azért az interstellar eléggé az időutazas körül forog ha belegondolsz. Csak még térben is utaznak elég rendesen. Szeritem inkább számít idôutazásosnak mint a terminátor.
2022. febr. 9. 10:29
14/15 anonim válasza:
A holnap határa az nem rossz film ilyen témában. Meg ha jól emlékszem a Deja Vu c. film Denzel Washington játszik benne az is jó.
15/15 A kérdező kommentje:
#14 NA igen, a Deja Vu simán befért volna akár a looper, akár az időzsaru helyére, egyik kedvencem, csak valahogy nem ugrott be. :)
2022. febr. 20. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!