Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerinted melyik minden idők...

Szerinted melyik minden idők legjobb időutazós filmje?

Figyelt kérdés
Nyilván csak olyanokat soroltam fel, amiket láttam, ha valaki úgy érzi hogy valami kimaradt, írja meg kommentben, oszt lehet pontozni felfele. :)

#időutazás #nyilván sok film kimaradt amit még láttam.
2022. febr. 8. 16:15
A kérdező szavazást indított:
Vissza a jövőbe trilógia
Időbűnök
Interstellar
Tenet
Predestination
A találmány
Időzsaru
Az időutazó felesége
Looper
Terminátor filmek
23 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Érdekesség:

Az első válaszoló először az időutazó feleségére voksolt, aztán inkább a vissza a jövőbe filmekre. :)

2022. febr. 8. 16:21
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Nekem egyértelműen a Vissza a jövőbe-trilógia, egy nagy klasszikus, kellemes hangulatú környezetben, izgalmas sztorival, örök kedvenc filmjeim egyike! :)
2022. febr. 8. 16:22
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Hát furi összehasonlítani az Interstellart a Vissza a jövőbe, vagy Terminatorral :-)
2022. febr. 8. 16:26
 4/15 anonim ***** válasza:
21%
Endgame
2022. febr. 8. 16:27
 5/15 anonim ***** válasza:
33%
Holnap határán, Boss level időhurok az számít?
2022. febr. 8. 16:28
 6/15 anonim ***** válasza:
33%
Kérdezö: egyáltalán honnan tudod, hogy az elsö válaszoló mit választott?
2022. febr. 8. 16:30
 7/15 A kérdező kommentje:

#4 először az is rajta volt a listán, csak ott ugye elvileg az időutazással nem az idővonalon akartak változtatni, csak a köveket megszerezni más idősíkokból.

#5 az ismétlődő idôs filmeknek szerintem egy újabb kérdést lehetne nyitni. Még sok sorozat is csinált ilyen epizódot. (Pl X-akták)

2022. febr. 8. 16:31
 8/15 A kérdező kommentje:

#6 visszamentem az időben és megnéztem. :)

(Mikor még csak 1 szavazat volt, akkor láttam hogy módosított rajta)

2022. febr. 8. 16:33
 9/15 A kérdező kommentje:
#5 a boss levelt még nem lattam. Az időhurok elvileg a predestination magyar címe, csak nem jutott az eszembe.
2022. febr. 8. 16:40
 10/15 anonim ***** válasza:
65%
#2-es vagyok. Én voltam az, amikor még nem volt szavazat, először a Vissza a jövőbe-trilógiára szavaztam, aztán ahogy néztem a listát, mondtam magamban Az időutazó feleségére, hogy "igen, ez is nagyon jó", aztán a mutatással véletlenül ráböktem arra is! Utána mondom, "hoppá, nem így akartam, vissza az elsőre, az a legjobb!" :D
2022. febr. 8. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!