Szerinted melyik minden idők legjobb időutazós filmje?
Figyelt kérdés
Nyilván csak olyanokat soroltam fel, amiket láttam, ha valaki úgy érzi hogy valami kimaradt, írja meg kommentben, oszt lehet pontozni felfele. :)#időutazás #nyilván sok film kimaradt amit még láttam.
2022. febr. 8. 16:15
A kérdező szavazást indított:
Vissza a jövőbe trilógia
Időbűnök
Interstellar
Tenet
Predestination
A találmány
Időzsaru
Az időutazó felesége
Looper
Terminátor filmek
23 szavazat
1/15 A kérdező kommentje:
Érdekesség:
Az első válaszoló először az időutazó feleségére voksolt, aztán inkább a vissza a jövőbe filmekre. :)
2022. febr. 8. 16:21
2/15 anonim válasza:
Nekem egyértelműen a Vissza a jövőbe-trilógia, egy nagy klasszikus, kellemes hangulatú környezetben, izgalmas sztorival, örök kedvenc filmjeim egyike! :)
3/15 anonim válasza:
Hát furi összehasonlítani az Interstellart a Vissza a jövőbe, vagy Terminatorral :-)
5/15 anonim válasza:
Holnap határán, Boss level időhurok az számít?
6/15 anonim válasza:
Kérdezö: egyáltalán honnan tudod, hogy az elsö válaszoló mit választott?
7/15 A kérdező kommentje:
#4 először az is rajta volt a listán, csak ott ugye elvileg az időutazással nem az idővonalon akartak változtatni, csak a köveket megszerezni más idősíkokból.
#5 az ismétlődő idôs filmeknek szerintem egy újabb kérdést lehetne nyitni. Még sok sorozat is csinált ilyen epizódot. (Pl X-akták)
2022. febr. 8. 16:31
8/15 A kérdező kommentje:
#6 visszamentem az időben és megnéztem. :)
(Mikor még csak 1 szavazat volt, akkor láttam hogy módosított rajta)
2022. febr. 8. 16:33
9/15 A kérdező kommentje:
#5 a boss levelt még nem lattam. Az időhurok elvileg a predestination magyar címe, csak nem jutott az eszembe.
2022. febr. 8. 16:40
10/15 anonim válasza:
#2-es vagyok. Én voltam az, amikor még nem volt szavazat, először a Vissza a jövőbe-trilógiára szavaztam, aztán ahogy néztem a listát, mondtam magamban Az időutazó feleségére, hogy "igen, ez is nagyon jó", aztán a mutatással véletlenül ráböktem arra is! Utána mondom, "hoppá, nem így akartam, vissza az elsőre, az a legjobb!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!