Én is azt kérdezem, hogy kiket értesz Bosszúállók alatt?
Az első filmben megismert 6 főt szerintem legyőzné. Tudom tudom, ott van Thor is. Ne támadjatok le, ez az én véleményem, nem kell egyetérteni, de már nagyon sokszor el lett mondva, hogy Superman nagyon nagyon OP karakter lett.
Én úgy gondolom, hogy Dr. Strange és Wanda lenne a kulcsa a legyőzésének. Leginkább Wanda. De mivel ő nagyon könnyen sebezhető védeni kéne őt. Hulk végig óvhatná őt. Strange, Thor, Vasember stb elterelhetné a figyelmét, feltartanák stb, közben Wanda "elkapná" úgy, mint Thanost. A máglya ellen nem fogalmam sincs mit tudna csinálni Superman. Mert Wanda akár szét is téphetné belülről.
Az alap hatos csapatot viszont idővel szerintem megölné Superman. Amerika kapitányt, Sólyomszemet, Fekete özvegyet hamar megölné, csak az összefogásukon múlna. Vasember páncélját is átvágná hamar szerintem. Ő sem húzná sokáig.
Plusz ne felejtsük el, hogy az emberi szemnek felfoghatatlan gyorsasággal tud repülni.
Ha végig használja a sebességét és közben megöli őket akkor igazából a teljes Bosszúállókat is meg tudná ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!