Ha az Igazság Ligája és a Bosszúállók összecsapnának, ki nyerne?
Az első válaszoló egy CSEPPET marvel fan.
Wonder woman = Amerika kapitánnyal. Ebből látszik, hogy kb egyik filmet sem látta, amiben benne van Wonder woman.
Flash = Sólyomszem, érdekes. Nem is tudtam, hogy Sólyomszem ki tudja védeni azt, ami fénysebességgel közeledig felé, pláne nem tudtam azt sem, hogy Flash időutazó képessége nem ér semmit.
Egyébként mivel jóval többen vannak talán én is a Bosszúállókat mondanám, csak azt nem tudom, hogy Supermant ki és hogyan győzné le, ha nincs kriptonitjuk.
Elég vicces osszehasonlítasok vannak itt. Wonder woman kb 10 Amerika kapitányt leverne .
De igazaból csak miatta és superman miatt mondanám az Igazság ligáját. A többi fényévekre van a marvel karaktereitől. (Marvel fan)
Csak az alapcsapatot számoljuk. Ha belevesszük pl. a wakandai sereget, akkor másik oldalról ugyanúgy belevehetnénk az összes Zöld Lámpást.
Superman egy nagy probléma. Thor felvehetné vele a versenyt, de sokkal sérülékenyebb, úgyhogy szerintem Marvel Kapitánnyal közösen tudnák legyőzni Supit. Cyborg és Zöld Lámpás is bazi erős (szerk. WW eszembe sem jutott:D), de Flash is hatalmas gond. Még ha vesztésre is állnának, Flash visszautazhatna az időben és felkészíthetné a Ligát. A szupersebesség óriási előny.
A Vasember - Batman harcot szerintem (is) az előbbi nyerné meg, mert a robotpáncélokon kívül Tony nanotechnológiát is használ.
Wonder woman vs Thor
Superman vs Marvel kapitány
Minden ezen mulna. Ha ezt a 3 szereplőt letudnák győzni a DC ből akkor sima marvel.
"A közönség szívverése felgyorsul... Ez most egy beugratás? Biztos, hogy csak két szereplőt sorolt fel, de utólag hármat mondott. Mit tegyünk? Ki lesz olyan bátor, hogy megkérdezze?"
A szemüveges lány az utolsó sorban:
- Ki a harmadik?
Hát, attól függ. Ha az első Bosszúállók felállásról beszélünk, akkor 100%, hogy az Igazság Ligája nyer.
Az egyik csapatban konkrétan ott van 4 karakter konkrétan isteni erőkkel, Batman ő pedig Barman. A Bosszúállókban ott van egy isten, 2 szteroidos csávó, 2 normál ember és Tonky Szark.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!