Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért ilyen rendszerellenesek...

Miért ilyen rendszerellenesek a film streamelők? Miért csak ilyen züllött, zs-kategóriás, szutykokat nyomnak 0-24 ben?

Figyelt kérdés

Netflix, HBO stb... főbb témáik:

- Élősködés

- Hazudozás

- Lopás, rablás

- Bosszúállás

- Gyilkolás

- Keresztény üldözés

- Bálvány mentesség

- A vígjátékokban is bőgnek

- Megkeseredettség, depresszió

Mi a bajuk ezeknek a rendezőknek? Nem volt gyerekszobájuk vagy mi?

Miért nem gyártanak sima akciófilmeket, krimiket, vígjátékokat pszichoterror nélkül?

Olyan, mint ha valami propaganda menne ezeken, mint ha terjeszteni akarnának valamilyen eszmét, világnézetet, más értékrendet.

Nektek ez tetszik?

2022. febr. 4. 21:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
84%
A rasszizmus a fajgyűlöletre vonatkozik, ha valaki pl a melegeket nem szereti azt homofóbnak szokták hívni, aki pedig az egyes vallásokat azt vallásellenesnek, egyébként kaptál választ a kérdésedre, csak mivel alapvető fogalmakkal sem vagy tisztában így valószínűleg a választ sem értetted meg amit leírtunk neked.
2022. febr. 21. 10:29
 22/25 anonim ***** válasza:
89%
Úgy érzem, a kérdezőnek felesleges írni bármit is, ha szavak jelentését se képes elfogadni...
2022. febr. 21. 11:42
 23/25 A kérdező kommentje:
Á mindegy.... ti is "olyanok" vagytok. Tényleg kár vitatkozni. Nektek is csak a lejáratás a célotok meg a szavak kifordítása. Figyelem elterelés, felelősseg áthárítás stb... Leszarom, akkor nézzétek. Nektek való.
2022. febr. 23. 03:33
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vergődés a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" tipikus esete.
2022. febr. 24. 17:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Senki nem vitatkozik érveket írtunk amiket vagy értelmezel, és érdemben tudsz reagálni rájuk, megcáfolni őket stb, vagy azt írod rájuk a szavaid kifordítása, ez is egy megoldás hidd el engem sem nagyon izgat a dolog, felőlem tarthatsz engem is olyannak :D nemigazán fog meghatni a dolog. Az meg hogy mi való nekem, azt majd én saját magam eltudom dönteni, úgy érzem eléggé kompetens vagyok a saját életemmel kapcsolatban :).
2022. febr. 25. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!