Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hány éves korától tudja...

Hány éves korától tudja élvezni egy gyerek az olyan klasszikus sorozatokat, mint pl. a Knight Rider vagy a MacGyver?

Figyelt kérdés
Ezeken nevelkedtem, imádtam. Ráerőltetni természetesen nem akarom a csemetémre, de szívesen újranézném Vele, hátha Neki is bejönne.
2022. febr. 4. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kisiskolás voltam, amikor ezek mentek a tévében, 8-10 évesen tudtam élvezni őket.
2022. febr. 4. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
25%

Valoszinuleg ezek a klasszikus sorozatok mar nem eleg izgalmasak nekik, en is visszanezve eleg gagyinak tartom oket pedig imadtam ezeket a sorozatokat, ha meg nem lattak jobb effektek keszult sorozatokat akkor meg van esely hogy tetszedjenek neki

6-7 eves kortol a felugyeleted mellet adhatsz nekik egy probat

2022. febr. 4. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
62%

Hááát nem vagyok benne biztos hogy élvezni fogja, amik érdekessé tették ezeket a sorozatokat azok mostanra elég elavultak különösen igaz ez a knight riderre.

Amúgy valszeg 6-10 éves korra lőném be.

2022. febr. 4. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 7 éves lehettem, amikortól néztem őket, és imádtam. Bármennyire is modern világban élünk, amilyen csúcstechnológiával fel volt szerelve az a Firebird a '80-as években, annak nagy része még manapság is elképzelhetetlen, ezért én optimistábban kevesebb esélyt látok arra, hogy a Knight Rider-t ne élvezné! MacGyver - alapjába véve átlagos akciósorozat, ha szereti a műfajt, az már eleve jó, viszont Mac találékonysága és ügyessége az, ami mérvadóan extra lehet benne, hogy felkeltse az érdeklődését!

Szerintem spoilerezés nélkül vázold fel Neki a lényeget, hogy pontosan miről és kikről szólnak ezek a sorozatok, aztán majd Ő maga eldönti, hogy érdekli-e valamelyik!

2022. febr. 4. 23:27
 5/6 anonim válasza:
76%
8-9 éves koromban volt ezeknek a sorozatoknak az országos tévépremiere. A Knight Rider volt a gyermekkori kedvencem. A gyerekemmel már csak nosztalgiából is megnézném újra. Élvezni fogja mert látványos izgalmas, színvonalas produkció volt a korosztályom számára.
2022. aug. 1. 10:27
 6/6 Vuk-91 ***** válasza:
1991-ben születtem, és eléggé szuperautófüggő kisgyerekként (amit köszönhetek a Matchboxnak és a Bburagonak), tudtam élvezni a Knight Ridert kiskoromban is. Ma azonban nem vonz hogy a tévében megvárjam hogy adják-e, hol és mikor, mert ugye a tévét meg kell osztani. ÉS sajnos nincs se dvd-m se ilyesmim, és nem biztos hogy nincs figyelemzavarom se. XD De jó lenne megnézni mégegyszer!
2024. jún. 25. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!