Engednétek a 12 éves gyereketeknek, hogy nézze az Eufória című sorozatot?
En a 11-es valaszoval ertek teljes mertekben egyet.
Ugyanakkor lehet en is serult vagyok es total lelketlen vagy nem tudom, de nem ertem miert mondjak az emberek, hogy tomeny, meg hogy lelkileg megviselo nezni felnott embereknek is; olyat is olvastam tegnap, hogy valakinek a huga remegett tole meg rohama volt, ilyesmi. Persze en is beleelem magam es ertem ezeknek a tiniknek a problemait (sajnos en egy tipikus Cassie voltam 16-18 evesen), de szerintem enyhen el van mar tulozva ez az egesz, vagy tenyleg csak en vagyok lelketlen. Rue sorsa engem peldaul egyaltalan nem visel meg, sot nagyon utalom a karakteret, szerintem borzalmasan unalmas es idegesito. Kat az elso evadban nagyon erdekes volt, nagyon kedveltem es egyutt tudtam erezni vele, most pedig o is felre lett tolva eddig a masodik evadban, eleg unalmas. Jules szinten jellemtelen szerintem, egyedul az elso evadban tudtam vele is egy minimalis szimpatiat kialakitani a gyerekkora miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!