Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik képregény adaptációt...

Melyik képregény adaptációt csinálnátok újra?

Figyelt kérdés

Elég sok film készült mostanában a marvel és a dc égisze alatt vagy akár legyen szó nem annyira híres kiadókról.

Én pl amit újra csinálnék 18+-os kategóriában inkább ha lehet:

Szellemlovas

Spawn

Batman

Hulk

Superman

X-men

Constantine

Fantasztikus 4-es(mindegyik verziója)

Penge

Thor

Pókember

Megtorló

Nem is a legnagyobb problémám hogy abszolút nem követik a képregények történetét hanem az hogy még sokszor teljesen alkalmatlan színészeket találtak a főszereplők karakteréhez vagy bugyuta és rövid a történet elmesélése de akár a korai gagyi cgi technológiáról is beszélhetünk. Amelyek a legjobban idegesítettek az a Hulk teljesen gagyivá gyengévé és mellékszereplővé formázása.

Aztán Batman filmek főszereplői mind semennyire nem egy kimondott kemény figurák (Christian Bale állt hozzá kicsit közel de az igazi Bruce Wayne brutalitása és fizikuma sehol sincs még nyomokban sem) Egy ismeretlenebb színész vagy kaszkadőr inkább jobb lett volna pl nem értem hogy nem vette észre senki hogy Scott Adkins abszolút jó harcművész és teljesen Bruce Wayne fejszerkezete van. Igaz hogy csak 180 magas de azt kamera trükökkel lehet orvosolni mint ahogy Tom Cruise is mindig 190 magasnak látszik a 172 centijével. 😂😂😂 A legújabb Batman ami most jön a Tokió Hoteles fizimiskájú csontváz emo-s Batman meg nálam kiveri a biztosítékot. Pedig elég Darkos hangulatúnak tűnik a film akár csak a Batman Arkham játékok. Na nálam az a favorit ahogy a játékok meg vannak csinálva. Az tényleg Batman. Kemény bunyók ninjutsu nem ez a gagyi ólomkatona mozgás meg krav maga alapfokon ami az eddigi filmekben van. Ezért is kéne Scott Adkins dehát ugye ide csak ilyen hollywoodi nyálgépek kerülhetnek ebbe a szerepbe akiket egy ütéssel lerendezne egy öregasszony is annyira kemények kb. Na meg egy jobb egyenest nem tudnak kivitelezni a valóságban nem hogy 5 emberrel is elbánjanak még. Na mindegy...

A Spawn egy bűnös élvezet számomra nagyon jó alapanyag de a film amit csináltak belőle nagyon kiállt már egy újradolgozásért amit el is kezdtek de az anyagiak illetve a 18+ besorolás miatt megállt a projekt többször is. Ráadásul kisebb költségvetésű inkább előzmény film szerűséget akarnak belőle kihozni szóval nem a Spawn katakter lenne a lényeg teljesen hanem inkább ilyen nyomasztó beszélgetős unalmas thrillert akarnak csinálni gondolom a kevés büdzsé miatt. Ez persze nem biztos még hogy így is lesz állítólag áll a projekt most is.

A szellemlovas abszolút vicc kategória számomra Nicolas Cage nagyon bohócnak nézett ki mindkét részben a seggig érő homlokú és ráadásul nem szőke hajú Johnny Blazeként. Az első része nekem szintén bűnös élvezet mint a Spawn. Valamiért szerethető de azért gagyi maradt.

A Constantine nem rossz de semmi folytatás illetve nem elég Dark szerintem lehetett volna még fokozni. Igaz hogy Keanu Reeves nem egy kimondott Constantine de nekem valamiért tetszik az a film de abszolút lehetne egy komolyabb folytatás vagy reboot.

Supermannél éreztem azt hogy a főszereplő telitalálat lenne még ha a magasság karcsú is de azt mondjuk kameratrükkel szintén meg lehet oldani. Viszont a fizimiska talán még egy kis izommal abszolút hiteles lenne. A történet meg hát az elejétől kéne kezdeni ugye és szép lassan kidolgozni több részen át nem csak úgy bumm hogy itt egy Zod tábornok aztán ennyi a film. Nagyon elkapkodták. Rengeteg alternatíva lenne pedig kár érte hogy így összecsapták. Most meg jönnek majd a biszex meg feka Supermanek jajj de szép is lesz ez. 😅

Penge szintén bűnös élvezet a 2.része a kedvencem a trilógiából ezt a 18+os vonalat kellett volna vinni az egész trilógiában. Ebből jön is a Reboot de sajnos ez a Disney Marvel színvonalú gyerekeknek szánt film készül mint az összes ilyen filmjük szinte. Szerintem még gagyibb lesz mint a Wesley Snipes féle verzió.

A thor nem indult annyira rosszul de aztán amit ott csináltak a 2.és a 3.részben hát az valami katasztrófa. Szinte az egész 3.része egy vígjáték. Összekeverve a Planet Hulk-kal és hogy ő ott megveri Hulkot meg ilyen agymenések az nálam csúcs. Nem tudom miért nem egy normális Hulk filmet csináltak belőle inkább és Beta Ray Billel küzdött meg. Aztán szépen lehetett volna egy World Braker Hulkot kihozni belőle és azt neki engedni Thanosnak na az érdekes lett volna. De itt ugye olyan gyenge volt Hulk hogy még Thor mjölnirjét sem tudta megemelni az első bosszúállók részben. Ezeken én annyit röhögtem. Mint a törpe pufi Anthony Hopkins Odinon is. Senkit ne zavarjon hogy Odin nagyobb még Thornál is meg erősebb is.

Vasember elmegy szódával de a 3.részt kitörölném az emlékezetemből. A mandarin vonalat kellet volna vinni tovább az jó volt. De még most a Sang Chi filmben is csak egy színész mandarin ami annyira gagyi és elcsépelt már meg hogy a 10 gyűrű is egy alkarra való karika én sírok ezeken a hollywoodi agyhalott forgatókönyv írókon.

A fantasztikus 4-es első része szintén a bűnös élvezet kategória de sokszor a lény törpe gumi ember kinézetén szétröhögtem magam. Egyedül az ezüst utazó nézett ki jól a 2.részben de Galactus meg egy fing felhő volt szóval ez is ilyen vígjáték kategória. Szívesen megnéztem volna egy Ben Grimm vs Hulk bunyót is. Rengeteg kiaknázatlan és gagyin kivitelezett dolog történt itt is. A rebootot nem is említem inkább mert az nem film hanem egy kabaré. Egyébként ebből is készül az újabb Reboot de azt olvastam hogy a vakondember lesz a főgonosz akit inkább mellékszereplőként jelenítenék meg mert elég súlytalannak tűnik a Skrullok vagy éppen Galactus mellett.

X-men majdnem az összes része gyerekmese kivéve a farkas utolsó részét. Na itt eltudom engedni hogy nem rozsomáknak hívják Logant mert ettől nevetséges lenne kissé bár a rozsomák egy kemény kis szívós állat. Ezért is csak 160 centi a képregényekben meg tömzsi izmos faszinak van ábrázolva. Szóval nem éppen egy 190 centis Hugh Jackman de ez szerintem telitalálat volt mint főszereplő. Jó vékony csontváz lábai vannak de legalább hosszú nadrágban van és nem látszik. Itt is sokkal brutálisabb és darkosabbnak kéne lennie egy kis macsó férfias humorral megfűszerezve de hát ez is egy gyerekmese lett. Az egész X-men meg úgy ahogy van kukázható abszolút súlytalan még ha több karaktert is egész jól eltaláltak.

Pókember gagyi az összes abszolút 12 év alatti gyerekeknek készült. A fox féle rajzfilm az tökéletes volt ott nem úgy nézett ki pókember mint egy óvodás. Az összes filmverzió összes része egy vicc kategória.

Megtorló. Itt nekem a Ray Stevenson féle verzió áll a legközelebb hozzám kissé mogorva magának való kemény elit katona ez stimmel. Külsőre meg egy puhos alak volt inkább de legalább nem mutogatták ruha nélkül így mivel nagy darab a koma simán el lehet adni hogy egy jó kötésű kemény veterán akit szétküld egy ütéssel. Egy baj volt ezzel hogy Kis költségvetésű B filmnek készült az is lett. A Thomas Jane féle verzió sem lett volna rossz de azért kicsit vérszegény volt az is.

Ezek jutottak eszembe először de biztosan lenne még ha kicsit agyalok rajta.

Ezek természetesen az én saját véleményeim tudom hogy valakinek tetszenek ezek a gyerekfilmek is. El tudom fogadni ha valakinek más a véleménye. Ti melyik filmeket csinálnátok újra és miket változtatnátok meg?

2022. jan. 23. 11:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%

Nem rosszból, de szerinted ki olvassa ezt végig?

Nem beszélve arról, hogy nagyon frusztrált lehetsz, már kb 3-4 kérdés alá bekommentelted ugyanazt, hogy mekkora szarok a képregényfilmek, meg, hogy Hulknál erősebb Thor meg ilyenek.

Nyugalom. :) Nem dőlt össze a világ.

Szereted a képregényeket, elfogadjuk, de ennyire kiakadni felesleges. Az, hogy valami (a filmek) nem ugyanolyan, mint amit te ismersz, az nem egyenlő azzal, hogy rossz.

2022. jan. 23. 12:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a Spawn-t csinálnám újra. A képregényeket imádom, de a film egy nagy csalódás volt.

Szellemlovas-sal kapcsolatban ugyanazok az érzéseim, mint neked. Az első filmet imádtam, a második elment, de szerintem egy olyan rendezővel, aki ismeri a karaktert a képregényekből többet ki tudna hozni belőle.

A Tom Holland féle Pókemberre nem sokat panaszkodtam, de én akkor is inkább egy eredetsztori filmmel hoztam volna be az MCU-ba, ami képregényhűbb. A Hulk-al ezt csinálnám.

2022. jan. 23. 13:02
 3/14 A kérdező kommentje:
1# még jó hogy nem kommenteltem be sehova a másik meg az hogy mondtam hogy el tudom fogadni ha másnak más a véleménye. Az meg hogy nem tudsz egy ilyen szöveget végigolvasni az nem az én problémám. Ezért minek kommenteltél ide? Nem az volt a kérdésem hogy milyen marhaságot tudsz beszólni hanem melyik filmet változtatnád meg vagy. Nem megy az értő olvasás?
2022. jan. 23. 13:09
 4/14 anonim ***** válasza:

30 days of night

Az eredeti sztori szerintem érdekesebb, mint amit filmre vittek. Sokszor az egész csak unalomba fulladt.

2022. jan. 23. 13:35
 5/14 A kérdező kommentje:
4# na ezt például nem ismerem
2022. jan. 23. 13:43
 6/14 A kérdező kommentje:
2# a hulk jogai a universalnál vannak így ez a förmedvény lett belőle. A marvel nem csinálhat belőle kénye kedve szerint semmit. Bár mindegy is mert abból is egy gyerekmese lenne valószínűleg. 😂 3különböző Hulk 3 különböző Banner.
2022. jan. 23. 13:46
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
Na jó, tehát még hazudsz is. 1/1 ugyanazokat írtad máshova, amiket ebbe a leírásodba is, micsoda véletlen. Kit nézel hülyének?
2022. jan. 23. 14:11
 8/14 A kérdező kommentje:
7# arra nem gondoltál még hogy mások is vannak hasonló véleményen mint én te agyhalott? Még egyszer megkérdezem hogy mi a baj nem megy az értő olvasás? Egyébként meg ha jobban megnézed a kommenteket akkor láthatod hogy más is van hasonló véleményen mint én. Szóval ha nem tudsz érdemben hozzászólni a dologhoz akkor miért nem húzol a vérbe innen? Van itt annyi kérdés ahová oda tudsz okádni miért nem ott lábatlankodsz?
2022. jan. 23. 14:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Polgárháború, Ultron Kora, Végjáték.

Szeretem a képregényeket és a filmeket külön kezelni, mivel külön univerzumoknak számítanak. De az a 3 film bűnnek számított.

De ha őszinte akarok lenni az összes filmet, amiben RDJ szerepel újracsinálnám. Teljesen elrontotta Vasember karakterét.

2022. jan. 23. 14:38
 10/14 A kérdező kommentje:
9# nem ő rontotta el hanem akik a filmet csinálták szerintem. Amúgy szerintem fizimiskára eléggé stimmel mint Tony Stark.
2022. jan. 23. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!