Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az MCU-t (Marvel Cinematic...

Az MCU-t (Marvel Cinematic Universe - Marvel-moziuniverzum) még meddig lehet úgy továbbszőni, hogy az ne váljon unalmassá a célközönség számára?

Figyelt kérdés

2022. jan. 10. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Már most is látszik mennyire erőltetett, értelmetlen. Én hatalmas fan voltam az Endgame-ig, de azóta ez az időutazós, polkorrektséggel teli katyvasz teljesen kiábrándított. És szerintem nem vagyok egyedül.
2022. jan. 10. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Folyamatosan vezetnek fel új szálakat amik aztán nem mennek sehova csak még több szálba. Nekem ez már most unalmas tbh
2022. jan. 10. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Van, akinek most unalmas, van, akinek 30 filmmel később se lesz az.
2022. jan. 10. 19:07
 4/8 Rit8 ***** válasza:
82%
Nem értelek titeket szerintem tök jó ötlet és sok új és jó történet jöhet ki belőle.
2022. jan. 12. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Jo lenne ha tobb uj karaktert, uj szineszt hoznanak be. Mert hiaba szednek ki az egyik filmbol 1 karaktert es csinalnak neki sorozatot, ha maga a karakter nem erdekel. Vagy a szineszt nem szeretem.
2022. jan. 13. 00:34
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

De a sorozatok is újabb és újabb karaktereket vezetnek fel. SPOILER A SOROZATOKRA.

WandaVision- Wanda ikrei, Photon.

Falcon and the Winter solider- Us Agent- Madame Hydra

Loki- az új nagy gonosz, Lady Loki és egyéb variánsok.

What if- minden része egy egy variáns új karakter, akik a filmekben is visszaköszönnek.

Hawkeye- a visszatérő Fisk, az új sólyom szem, Echo.

SPOILER VÉGE

A kérdésre válaszolva próbál a Marvel újítani, több kevesebb sikerrel. Lesz most ez a nagy Multiverzum szál, lesz egy sötét mágiás szál, lesz egy nagy földi szál (skrullok inváziója), lesznek kisebb volumenű szálak a földön (Daredevil, Amerika kapitány, Póki), lesz az univerzumos szál (Thor, Guardians, Marvels).

Ezek idővel nyílván fedni fogják egymást, úgy hogy be vannak már ígérve az X-menek, a Fantasztikus négyes és egyéb alvilágibb szálak (Werewolves by Night, Blade, Black Knight).

Szóval próbálnak újítani, ami vagy be fog jönni vagy nem.

A képregények sem önismétlőek már 125 éve.

2022. jan. 14. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Embere válogatja.

Van, akinek tetszenek az új szálak (pl. multiverzum) vagy az új irányok (pl. sorozatok)

Az szinte borítékolható, hogy még sokáig népszerű lesz, hiszen a fiatal nézőközönség szinte bármi újra vevő. (Vagy legalábbis én így látom.)

2022. jan. 15. 20:12
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Akiknek már unalmas vagy nem jönnek be a mai régebbi marvel filmek azok ne nézzenek ilyeneket akkor ha ennyire zavarja.
2022. jan. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!