Melyik közeljövőben megjelenő Star Wars sorozatot várjátok a legjobban?
Én már semmit, elengedtem a SW univerzumot.
1 van ami megmozgatna, 18+ R korhatárosan: [link]
SPOILER!
Leírása:
A Birodalom börtönhajója, a Tisztogató ötszáz elítéltet szállít. Gyilkosok, rablók, lázadók és tolvajok, köztük Han Solo és Csubakka várja, hogy elérjék célállomásukat, egy fegyenctelepet. Az Ismeretlen Régiók mélyén, egy üres szektorban járnak, amikor a hajtóműveik hirtelen meghibásodnak. Szerencsére a közelben rátalálnak egy elhagyatottnak tűnő csillagrombolóra. Két felderítő osztagot is átküldenek, de csak az egyik tér vissza. Hamarosan az is kiderül, hogy a visszatérők szörnyű betegséggel fertőzték meg a Tisztogató utasait.
Ez azonban csupán a kezdet. A maroknyi túlélőnek rá kell ébrednie, hogy nem a betegség jelenti a legnagyobb veszélyt számukra. A csillagromboló fedélzetén sosem látott borzalmak várják őket: halottak térnek vissza az élők közé, hogy csillapítsák éhségüket.
Megindul a versenyfutás az életben maradásért, és semmi sem garantálja, hogy a halál a legrosszabb, ami az élőkkel történhet...
Ezek közül a Kenobi.
De amúgy én már a High Republicról néznék dolgokat. A könyvek (legalábbis az a 3, ami magyarul kijött eddig) nekem meglepően tetszettek.
Vagy ha már ennyire ragaszkodunk a Skywalker-erahoz még mindig, akkor én már egy Klónok Háborúja timelineban, vagy legalább bármit, ami nem a Birodalom születése és az EP9 közti korszakban játszódik
A Boba most fut, így azt ignorálom ennél a kérdésnél.
1. Kenobi
2. Mando 3. évad
3. Ahsoka
4. Andor, Acolyte
5. Bad Batch
6. Rangers, Lando
Én teljesen elrugaszkodva ezektől eltekintve egy ilyen 500-1000 évvel a 9. Utáni időszak mivel arról a korról annyit tudunk hogy ahhoz képest yoda fajáról enciklopédiát lehetne írni. De azért ha a most megjelenőkről beszélünk egyértelműen a kenobi.
Az is közre játszik hogy a mcgregor féle obi wan a kedvenc sw karaktereim közé tartozik a kánonba és azért is mert kiváncsi vagyok hogy is élte az életét a tatooineon (aztán ne úgy végezze mint luke) na meg a fiatal lukera is kiváncsi vagyok mert valszeg szerepelni fog
1. Kenobi
2. Ahsoka
3. Acolyte
4. Mando 3
5. Lando
6. Bad Batch 2
A Rangers of the New Reb
publicot tudtommal elkaszálták a Cara Dune-t játszó színész kirúgása miatt, pedig érdekelt volna. :( Úgyhogy marad a Mando 3. évad és az Ahsoka, amiket nagyon várok.
Book of Boba már megy, de annyira nem muzsikál jól, az Andor, a Bad Batch 2 és az Acolytes eléggé hidegen hagynak, a Kenobi még az, ani érdekel valamennyire. Félreértés ne essék, mindet végig fogom nézni, és arra is látok esélyt, hogy pl. a Bad Batch ugyanolyan kedvenccé válik, mint a Clone Wars és a Rebels, de egyelőre az első évad annyira nem volt meggyőző. (Hasonlóan a másik két említett animációs sorozathoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!