Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lenne pár kérdésem, 81-es...

Lenne pár kérdésem, 81-es számú archívum (Netflix)?

Figyelt kérdés

Samuel tesójának miért voltak fontosak a kazetták, ha amikor lehetősége lett volna visszahozni Samuelt a másik világból, akkor degradálóan nyilatkozott róla? Vagy hivatalosan nem is ő volt a megbízó, hanem Melody anyja?

Samuel miért segített Melody-nak visszajutni?

Dan egész végig a Voss villa fölé épített házban volt? Mert a Visser is úgy volt ábrázolva, hogy a pincében volt a Voss villában látott terem.

A penésznek miért volt ilyen fontos szerepe? Értem, hogy a gonosz jelenlétét jelezte, de Jess pl. miért vitt a pincéből penészt? Jess-nek ettől volak rohamai?

A drogos miért ugrott ki?

2022. jan. 17. 21:03
 1/9 A kérdező kommentje:
Mire utal a címe, mi az, hogy 81?
2022. jan. 17. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdések, néhányra én sem figyeltem fel…

Samuel testvérére volt a megbízó, anno a tervérétől hallott a kapuról. Ki kellett derítenie, hogyan kell végrehajtani a rituálét a kapu kinyitásához, de őt csak a lehetséges profit érdekelte, nem a démon.

Samuel bár nyilván zakkant, de nem gonosz. Talán Melody kimentésével próbálta jóvátenni, hogy miatta esett csapdába?

A visser pincéjében az eredeti voss villa pincéje volt. A labor alatt inkább csak rekonstruálták a rituálé helyszínét a kapu későbbi megnyitásához.

A penész valóban okozhat komoly tüneteket, hát még az interdimenzionális démoni penész azt még szavoval lehet leszedni. :)

Szóval igen, szerintem ettől voltak rohamai.

Nekem az volt a benyomásom, hogy a drogost ledobták, mert fecsegett Melodynak.

Hogy miért 81? Na ez az igazi rejtély, talán mert van másik 80 hasonló sorozat a Netflix bugyraiban? :)

2022. jan. 18. 00:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2022. jan. 18. 01:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Most jutott eszembe, hogy ez az 1. évad és 8 epizódból áll -> 81.. ki tudja?! A sorozatból mindenesetre nekem nem derült ki.
2022. jan. 18. 01:36
 5/9 anonim válasza:

Azért volt fontos neki a kazetta, ugyanis azok mentek a nagy képernyőkön a háttérben, ezek törték meg a zárva tartó mágiát (az utolsó részben el is mondja

*SPOILER*

Melody anyja

2022. febr. 4. 20:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem rémlik. Nem csak a vér kell és egy áldozat, hogy megidézzék a kaput?
2022. febr. 4. 20:32
 7/9 anonim válasza:

Daniel Powell és Marc Sollinger azonos nevű podcastje alapján kapta a címét.

Samuel valószínűleg azért húzta magával Melodyt, mert még további tervei vannak vele(2024ben jön a második évad elvileg).

A kapu megidézéséhez nem kell emberáldozat, az utolsó részben elhangzik.

2022. febr. 12. 14:01
 8/9 anonim válasza:
Én most fejeztem be a sorozatot, bíztam benne hogy a folytatásban választ kapok a kérdéseimre, és szomorúan olvasom hogy nem lesz 2.évad... 🤔😔 Szóval akár úgy is lehet értelmezni a végét, hogy Dan a "másik világban" már nem tud visszatérni arra a helyre, ahol meg volt nyitva a kapu, mivel a másik világban is leégett a hely. A penész akkor jelent meg, mikor a rövid szőke hajú csaj, először szertartást tartott, és készültek róla a fotók azzal a démonnal, azon az estén elvetélt, és a szolgáló másnap vagy aznap éjjel kezdte el takarítani a penészt. Jess teájába raktak penészt, ezért voltak rohamai, illetve ha hosszú ideig vagy penészes helyen, az nem csak a fizikai, hanem a mentális állapotodra is kihatással van, mint a 6.emeleten lévő emberekre, akik szinte már zombiként viselkedtek. Akik részt vettek a jelenben és a múltban is a szektában, azokkal el lett hitetve, hogy mindent megkapsz ott, ezzel együtt ha elég befogadóképes volt az illető, akkor jött az, hogy el kellett hinnie azt, hogy befogadó képes a másik világra. Ő volt az áldozat, mert azt hitték, hogy kell egy áldozat aki be tudja fogadni a másik világot, és csak akkor jelenik meg a kapu. Ez a végén kiderült hogy nem szükséges, csak a villa, az volt a kulcs, a kantálás, de ahhoz tudni kellett elolvasni azt a szőveget, illetve vér. A faszi a 6.on nem hiszem hogy lelökték, ő teljesen meg volt győződve arról hogy csak jeggyel tud elmenni onnan, amit nem kapott meg, így ő maga ugrott le annak reményében, hátha ez is elegendő, vagy lehet voltak tiszta képei, ezért döntött így. Vagy kitudja. A birtokon lévő helyszínek mind direkt voltak megépítve úgy ahogy a kazettán is volt. De mivel ezek tisztázására a 2.évad lett volna megfelelő, így ezek kérdések megválaszolása az emberi elme ad választ, mindenki ahogy szeretné magában elrakni azt 😅 sokminden értelmetlen, és nem Happy and a vége...
2022. júl. 10. 20:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Micsoda?? Nem lesz 2. évad? Ezt hol olvastad?
2022. júl. 10. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!