Fiuk! Szerintetek ki a jobb csaj az Euphoria a sorozatból? Maddy vagy Cassie?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 20:44
21/42 anonim válasza:
Nem hetero lányok véleménye miért nem nyom annyit a latba a kérdésben, mint egy fiú véleménye? :) Ugyanazok a szempontjaink.
22/42 anonim válasza:
A legtöbb fiúnak nem csak a mell számít
23/42 anonim válasza:
22, Amelyiknek meg csak az, az annyit is ér.
24/42 anonim válasza:
Miért sejtetted? Azt hiszed irigyek vagyunk? Hát nem. Lehet, hogy nagyok a mellei, de lógnak.
25/42 anonim válasza:
A nagy, nem mű mell nyilván lóg. Zsírszövetből áll. Az más kérdés, hogy egy normális melltartóval ez kompenzálható, amit a sorozatban nem látni.
Ha irigységre akarja visszavezetni az már csak azért is nevetséges lenne, mert nem tudja, melyik kommentelőnek mekkora van.
26/42 anonim válasza:
Heteró vagyok és lány, mégis Maddy-t vinném!
Fiúként is ugyanez lenne a véleményem :pp
27/42 anonim válasza:
És miért sejtetted, hogy a lányok Maddyt mondják?
28/42 A kérdező kommentje:
Mert Maddy ilyen tipik Boss Bitch és nyilván kb minden lány rá akar hasonlítani. De sztem a fiúkank nem feltétlen ez a stílus jön be.. vagy lehet de… Sajnos nem jöttem még rá mert kb csak lányok írják a kéretlen véleményüket Cassie melléről :)
2022. febr. 4. 18:52
29/42 anonim válasza:
Sztem Maddy kb az összes hetero palinak bejönne :D
De Cassie is. Mindkettő bomba.
30/42 anonim válasza:
Igy igaz, mindkettő bejön. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!