Fiuk! Szerintetek ki a jobb csaj az Euphoria a sorozatból? Maddy vagy Cassie?
mindenképp maddy,külsőre is ő jön be jobban.
egyébként meg pontosítok, azért pont ő és nem cassy,mert maddy a saját varázsával bűvöl, míg cassy maddy-re akar hasonlítani, hogy elcsábitsa a férfiakat, vagy leginkább nate-t.
amúgy ízlések és pofonok, nálam maddy viszi a pálmát.
lány vagyok!
Hiába nincsenek Maddy-nek nagy mellei, attól függetlenül van olyan jó alakja mint Cassie-nek!
Szerintem Maddy jobb nő.
Lány vagyok, de én is Maddy-t vinném inkább. Szebb az arca, az alakja, a hangja, a stílusa is autentikusabb, illik a személyiségéhez. Összeszedettebb személyiségre is.
Cassie meg mélyen belül hiába cuki, nagyon akaratgyenge, labilis és megjátszós, ami összességében egy nagy mellű kislánnyá teszi. Nekem ez a gyerekesen ribis stílus se jön be.
Meg még hozzátenném;
Igen, Cassy is vonzó, abból a szempontból hogy nagy mellei vannak meg elfogadható alakja,de hiába. A karakter nincs felruházva olyan magabiztos személyiséggel amitől tényleg szexuálisan vonzó lenne. Mondjuk mint Maddy,ahogy lépked, ahogy táncol, ahogy mozgatja magát,az ember szabályosan megtud őrülni tőle.
Ez Cassy-ben nincs meg,ha meg is volt néha a sorozat során,azt csak muszájságból csinálta, hogy Maddy se veled se nélküled barátja,Nate észrevegye. Az egész erőltetett, látszik hogy amit csinál,az nem ő.
Na ezért többet ér egy magabiztos személyiség egy nagyobb mellnél meg ilyesmi,de amúgy Maddy sem panaszkodhat,van neki is alakja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!