Mi az Emberi százlábú c. film vége?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 20:58
1/11 anonim válasza:
miért nem nézed meg? Amúgy a középső lány marad utoljára életben. Elég durva!
2/11 A kérdező kommentje:
mert elég volt az előzetes, de ba**za a csőröm..:D
de hogy jönnek szét? vagy megtalálják őket?
2010. szept. 8. 21:02
3/11 anonim válasza:
De nincs is benne, hogy csak a középső éli túl... úgy van vége, hogy a két csaj marad életben... és aztán a végét meg rádhagyták, és a faszi meg meghalt.
4/11 anonim válasza:
Nem marad életben az utolsó csaj! Fertőzést kap és ő is meghal. A középső megszorítja a kezét és nem reagál, nem is mozdul meg. És nem jönnek szét, nem találják meg őket. ezzel a képkockákkal van vége a filmnek
5/11 anonim válasza:
Az emberi hatlábú :DD najó ne nézzetek hülyének, de az emberi hatlábú tényleg lézezik...:D
6/11 anonim válasza:
hú, de fos volt az a film... (az elöttem lévők már leírták a választ)
7/11 anonim válasza:
de nem értem mikor lett megmérgezve... vagy ez az amikor a faszi nézi a száját is neki ilyen undi gennyszerű szar jön ki?? O_o
8/11 anonim válasza:
két rendőr megtalálja őket, aztán meg is halnak. mármint a rendőrök. csak a középső csaj marad életben, és elvileg lesz folytatása a filmnek.
9/11 anonim válasza:
huh így lesz vége??? rossz az a film undorító egy perverz kutyabu.i-ról szól aki hitler dokiának képzeli magát, majdnem hánytam, ennek a filmnek mi lenne egyáltalán a folytatása????
10/11 A kérdező kommentje:
De mi, az a vége, hogy ott összevarrva vergődnek? vagyis a végén csak a középső. hát ez elég érdekes :S
2010. szept. 9. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!