Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A két sikerfilm közül melyiket...

A két sikerfilm közül melyiket tartod jobbnak? És Miért?

Figyelt kérdés
Mátrix vagy Csillagok háborúja

2022. jan. 11. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mátrix, mert egyrészt a történet kicsit összetettebb, másrészt szerintem szebb, esztétikusabb a képi világa.
2022. jan. 11. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Ha csak az első részt nézzük, akkor talán Mátrix. Összességében Star Wars.

De én sosem voltam rajongója egyiknek sem. Ha gyerekkoromban láttam volna a SW filmeket, akkor tuti nekem is nagy kedvencem lenne, de nekem ez akkoriban kimaradt, felnőtt fejjel pedig már kevésbé fogott meg, de nem azért, mert rossz, hanem már nehezebb elkezdeni rajongani egy univerzumért. De mindenképpen adok még egy esélyt az eredeti trilógiának, mert csak 1x láttam.

2022. jan. 11. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

Mátrix

Mert a legalább valamilyen értelemben jelen földi életünről szól.

A SW általános, egyszerű, jó-rossz szemben állás körüli fantázia. Ezt a népmesék mélyebben és összetetteben elmondták már... szóval gyereknek sem tesz hozzá a világképéhez érdemben.

A Mátrix valamennyire már a felszín mögé tekint. Legalább kiböki, hogy vannak dolgok a látszaton túl.

2022. jan. 12. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
Star Wars.A Mátrix nekem katyvasz.
2022. jan. 12. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!