Mi van mostanában a filmekkel a TV-ben? A kevésbé fontos jelenetek kivágásával növelik a reklámok időtartamát?
Figyelt kérdés
Tegnap a Mátrix 2-t néztem, ma meg a Mátrix 3-mat nézem a Film+ -on és észrevettem, hogy bizonyos jeleneteket lerövidítettek, kivágtak a filmből. Így még jobban felgyorsult az egész és szerintem rosszabb így.
Arra akarják ösztönözni az embereket, hogy fizessenek elő Netflixre meg HBO-ra és nem utolsó sorban még több terméket vegyenek? Eddig ilyet TV-ben nem láttam, szerintem ezt 2022 kezdetével vezethették be. Ezzel még több reklámot belezsúfolnak a műsoridőbe a rövidített jelenetek miatt.
Emiatt is úgy érzem, hogy a világ egyre gyorsabb lesz. Olyan ez, mint a TikTokon meg a YouTube-os rövid videókban, hogy csak a leglényegesebb részt mutatom a videóban és az ember már pörgeti is tovább.
Valaki tudja, miért vezették be ezt a TV adásokban?
2022. jan. 7. 20:37
11/12 anonim válasza:
Rengeteg filmet megvágtak már (én speciel nemrég a Szex és New York-nál, a Feketék Fehérennél és a Tök Alsónál tapasztaltam ezt). Az biztos hogy teljesen elbarmolják így a filmeket. Persze van, hogy azért vágnak ki jeleneteket mert nem felelnek meg a besorolásnak, de főleg most a híres új törvény miatt mégjobban megnyírják a filmeket. Ráadásul sokszor úgy, hogy még én is jobban megvágnám az adott filmet. Ezért sem nézek szívesen egyébként TV-t (na meg a temérdek reklám miatt), inkább berakok neten egy filmet, jobban megéri.
12/12 anonim válasza:
Régóta csinálják ezt a kereskedelmi tévék. Ezért is, de más tevékenyégeikért is be kéne tiltani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!