Mi van mostanában a filmekkel a TV-ben? A kevésbé fontos jelenetek kivágásával növelik a reklámok időtartamát?
Tegnap a Mátrix 2-t néztem, ma meg a Mátrix 3-mat nézem a Film+ -on és észrevettem, hogy bizonyos jeleneteket lerövidítettek, kivágtak a filmből. Így még jobban felgyorsult az egész és szerintem rosszabb így.
Arra akarják ösztönözni az embereket, hogy fizessenek elő Netflixre meg HBO-ra és nem utolsó sorban még több terméket vegyenek? Eddig ilyet TV-ben nem láttam, szerintem ezt 2022 kezdetével vezethették be. Ezzel még több reklámot belezsúfolnak a műsoridőbe a rövidített jelenetek miatt.
Emiatt is úgy érzem, hogy a világ egyre gyorsabb lesz. Olyan ez, mint a TikTokon meg a YouTube-os rövid videókban, hogy csak a leglényegesebb részt mutatom a videóban és az ember már pörgeti is tovább.
Valaki tudja, miért vezették be ezt a TV adásokban?
Most ezeket nem láttam, de korábban is volt ilyen, hogy kivágtak részeket.
A Mr. és Mrs. Smith-re emlékszem, hogy kivágták, amikor Angelina pofán vágja a fickót a telefonnal, de ezt azért csinálták, hogy a korhatáros karika fiatalabb legyen, meg hogy nemtom hány óra előtt ilyet nem lehetett mutatni vagy mi.
"Megvágott film, átvágott néző" címmel találtam erről egy 2007-es cikket.
Semmi köze nincs a Netflix-hez, meg a YouTube-hoz, kicsit túlgondoltad ezt a szálat.
Azért a reklámnak is van köze hozzá, nem lehet azt állítani, hogy nincs.
Néha idegesítő amikor észreveszem, hogy valami hiányzik....
képzeld még a reszkessetek betörőkből is kivágtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!