Szereted az angol filmeket és filmsorozatokat?
Figyelt kérdés
Miért?2022. jan. 5. 17:30
1/7 anonim válasza:
Szeretem, mert vannak olyan sorozatok aminek jó a humora.
pL Fekete Vipera. Igazi angol fekete humor..jókat szoktam nevetni rajta. Meg a csengetett mylord sorozatot is szeretem. Érdekes az angolok nem szeretik, szerintünk elég gyenge. Főleg, hogy volt egy ugyanolyan sorozat csak a magyarok nem vették meg, így mi nem ismerjük. A kolléganőm ajánlotta a "Buszon" angol sorozatot. Régi, de nagyon jó. Sok minden van benne ami ma is szinte ugyanolyan..:)
3/7 anonim válasza:
Igen.Csengetett mylord,Hallo hallo,Mr.Bean,Benny Hill...Bírom az angol humort.
4/7 anonim válasza:
Az angol krimi sorozatok nagyon jók! Kedvencem a Bodyguard. Hogy miért? Aki megnézi az 1. részt az rájön. De jó még C.B Strike, Outlander,Peaky Blinders, Az Elmeorvos, After life. Guy Ritchie filmjeit még nem is említettem...
5/7 anonim válasza:
Imádom az angolokat, legyen szó akár filmről, akár zenéről, humorról, vagy sportról. A Csengetett, Mylord? nálam is alap, de óriási Monty Python rajongó vagyok, Mr. Beant is szeretem, illetve a Dilizsaruk c. sorozatot, amelybe szintén Rowan Atkinson a főszereplő. A Kes című 1969-es filmdráma bár nem túl ismert, de szerintem minden idők egyik legnagyobb hatású európai filmje. Legalább 15x láttam.
6/7 anonim válasza:
Amikor én gyerek voltam a Magyar 1-es (mert akkoriban csak ez a csatorna volt) nagyon sok angol sorozatot vetített.Volt köztük humoros és komolyabb témájú sorozat is.Az első sorozatom a Kiborulni tilos! volt,melyet hatévesen láttam.A másik kedvencem a Tom,Dick és Harriet szintén remek vígjátéksorozat volt.Komolyabb témában az Özvegyek c. krimisorozatot láttam.Nagyon izgalmas volt.
7/7 anonim válasza:
#6- Na igen, az Özvegyek... Talán tavaly készült belőle egy feledhető remake Liam Neeson-nel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!