Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Romantikus Meleg szerelemről...

Romantikus Meleg szerelemről szóló filmek, sorik? Nem anime

Figyelt kérdés
Nem Ázsiai vagy Koreai. És dögös fiatal srácok vannak benne. Láttam TikTokon egyet de nem tudom a címét, és nem találom volt benne 2 srac akik egy medencenel hülyültek utána az egyik bele lökte a másikat és csókoloztak a víz alatt meg utána a felszínen is.

#film #szerelem #romantika #LMBTQ #Meleg, melegek #Szex, csók
2022. jan. 3. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Prayers for Bobby (Imák Bobbyért) -Nem tipikusan szerelmes film, bár van benne egy kevés, egyértelműen a legjobb ilyen témáju film, amit eddig láttam.

2. Love, Simon (Kszi, Simon) -Nekem nagyon tetszett, de úgy láttam, hogy neten vegyesek róla a visszajelzések.

3. Hidden Kisses (Rejtett Csókok) -Általános romantikus sztori, egy kis caavarral, jó film.

4. Get Real (Nyílt Kártyákkal) -Furcsa, de jó, romantikus film, mondjuk én hiányoltam a Happy endinget.

5. Call Me by Your Name (Szólíts a Neveden) -Nagyon jókat olvastam róla, nekem mégsem jött be annyira, de amúgy nem rossz film.

6. Boys (Srácok) -Elsőnek láttam a hasonló filmek közül, akkor tetszett, de így visszagondolva nem a legjobb.

7. Nem tudom az angol címet (Önmagamból kifordulva) -Nem jött be, de el lehetett nézni.

Ezek mind filmek.

2022. jan. 4. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
28%

Szajer József és a brüsszeli férfi

Varga Judit alkonyatban

Semjén Zsolti szeretete

Novák Katalinnal 48 óra

2022. jan. 5. 06:45
 13/14 anonim válasza:
91%
12, Szerintem nem erre volt kíváncsi a kérdező... (Sajnálom, hogy mindenben a politikát látják egyesek...)
2022. jan. 5. 06:50
 14/14 anonim válasza:
100%
Firebird -nekem nagyon bejött
2022. jan. 14. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!