Romantikus Meleg szerelemről szóló filmek, sorik? Nem anime
1. Prayers for Bobby (Imák Bobbyért) -Nem tipikusan szerelmes film, bár van benne egy kevés, egyértelműen a legjobb ilyen témáju film, amit eddig láttam.
2. Love, Simon (Kszi, Simon) -Nekem nagyon tetszett, de úgy láttam, hogy neten vegyesek róla a visszajelzések.
3. Hidden Kisses (Rejtett Csókok) -Általános romantikus sztori, egy kis caavarral, jó film.
4. Get Real (Nyílt Kártyákkal) -Furcsa, de jó, romantikus film, mondjuk én hiányoltam a Happy endinget.
5. Call Me by Your Name (Szólíts a Neveden) -Nagyon jókat olvastam róla, nekem mégsem jött be annyira, de amúgy nem rossz film.
6. Boys (Srácok) -Elsőnek láttam a hasonló filmek közül, akkor tetszett, de így visszagondolva nem a legjobb.
7. Nem tudom az angol címet (Önmagamból kifordulva) -Nem jött be, de el lehetett nézni.
Ezek mind filmek.
Szajer József és a brüsszeli férfi
Varga Judit alkonyatban
Semjén Zsolti szeretete
Novák Katalinnal 48 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!