Miért nem bírom meg mindig megállni, hogy ne konnyezek, vagy sírjak a Titanic-nak főleg a végén?
Már az eleje is megható nekem, a közepétől főleg, az utolsó jelenet meg végképp sírás, pedig már sokszor láttam.
Van amúgy olyan aki moziban látta először?Ott is hatásos volt?
Hihi én is néztem ma és épp említettem tesómnak,hogy ezen még most is tudok sírni, pedig a legtöbbször megnézett filmem..
Moziban nem elsőre néztem meg,hanem amikor ment 3D ben. Hát azt az élményt sosem felejtem
Valahogy én is szinte mindig tudok sírni rajta, pedig vagy 10-15x láttam már. Volt, amikor közvetlen a legelején elsírtam magam, mert ugye a zenéjével kezdődik. Szerintem ez ilyen tudat alatti dolog, mert sokszor láttuk és az agyunk elraktátozza és bizonyos emlékekkel összeköti. Egyszerre nosztalgikus és megható.
Amúgy számomra talán a legmeghatóbb rész, amikor Rose visszaugrik a csónakból, illetve amikor úgy mutatkozik be a mentőhajón, hogy Dawson, Rose Dawson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!