Netflixen hogy milyen filmek vannak fent meg lehet nézni az előfizetés előtt?
Figyelt kérdés
Szeretnék előfizetni de sehol nem találok egy cím listát, hogy mik vannak fent.2021. dec. 29. 03:24
1/3 anonim válasza:
Elég korlátozott a módja és csak pár címet fog mutatni, a kategóriákhoz pedig tudnod kell hogy melyiknek mi a kódszáma, ami a link végén van:
Egy külső oldal segítségével lehet jobban listázni és szűrni (régiókra is), ez az unogs.com.
2/3 anonim válasza:
30 napig ingyenes a regisztráció után, legalábbis amikor én regiztem még így volt, ez idő alatt rá tudsz keresni a filmekre.
3/3 anonim válasza:
Erre vannak külső oldalak.
Az egyik legjobb:
Arra viszont figyelni kell, hogy a megjelenéshez képest pár napos csúszásban van.
Pl. az Arcane november 6-án indult a Netflixen, de csak 8-án került fel ennek az oldalnak a listájára, ugyanígy a Witcher 2. évada, ami december 17-én indult, csak 19-én vagy 20-án került fel a listára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!