Melyik ez a két régi film amiknek nem tudom a címét?
Üdv. Van két régi film amiket még kis srácként láttam de nem tudom a címüket csak jelenetekre emlékszem. Remélem tudtok segíteni.
Az első film: csak egy jelenetre emlékszem belőle. Egy amerikai highway patrol officer megállít egy kocsit, ballonkabátos pasas kiszál, lassan felteszi a kezét majd az egyik karja alá rejtett duplacsővű puskával lelővi a rendőrt. A rendőr meglővése és összeesése is lassítot jelenet volt ezért is emlékszem rá. Szereplőt meg történetet ne is kérdezzetek, csak ennyire emlékszem.
A második film: a nő fogadja a szeretőjét, majd a pasas valamilyen oknál fogva nem tud kiszálni a kádból. Hazajön a férj aki pilóta, a nő meg beadja neki hogy a pasas csak a kádat teszteli. Azt hiszem valami angol vígjáték volt ez. Szereplőkre nem emlékszem.
Mindkét film 2000 előtti.
Remélem valaki tud segíteni. Előrre is köszönöm.
A második a Hexenschuß (Derékzsába, avagy magyarul hexensussz, 1987.)
Ha jól emmlékszem, valami hasonló filmje volt Dudley Moore-nak is, de lehet, hogy tévedek, rég volt már.
Igen ez lesz az. Nagyon köszönöm.
Ha valaki tudja az elsőre is a választ az írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!