Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak olyan horror filmek,...

Vannak olyan horror filmek, amiknek happy end a végük?

Figyelt kérdés
Vagy a horror filmeknek a lényege, hogy mindig a darabolós gyilkosok győznek? Van olyan film, ahol ezeket a "szörnyeket", megleckéztetik, de nagyon? Nem kell horrornak lenni feltétlenül, de vannak ilyen filmek egyáltalán?

2021. febr. 5. 05:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Sokkal több az olyan film,amiben a gyilkosok meghalnak,mint amiben az ártatlanok,és a gyilkosok győznek.
2021. febr. 5. 06:37
 2/14 A kérdező kommentje:

Ez igaz, de én olyan filmeket keresek, amik ötvözve vannak a horrorfilmekkel, ahol a gyilkosok nagyon kegyetlenek, de mégis egy vagy több főhősnek sikerül bosszút állni rajtuk.

Mivel rengeteg horrorfilmet láttam, és már elegem van abból, hogy az úgymond ártatlan emberek mind meghalnak. Ha mégis volna valaki, akinek sikerülne megszöknie, azt is elkapják a gyilkosok és megölik. A gonoszak végül megússzák majdnem mindig.

2021. febr. 5. 06:48
 3/14 anonim ***** válasza:
2.:Mint például a Köpök a sírodra?
2021. febr. 5. 07:05
 4/14 anonim ***** válasza:
2.:Vagy Az utolsó ház balra?Ilyenek,ilyen bosszúállósakra gondoltál akkor?
2021. febr. 5. 07:07
 5/14 anonim ***** válasza:

Boldog halálnapot?

Kingnek az Álomcsapdája is ilyen, könyvben legalábbis, a filmet nagyon règ láttam, de tippem szerint ott is a "jófiúk győznek".

Volt tavaly az az esküvős bújócskás horror, aki bújt vagy hasonló címe volt asszem magyarul, lényegében az is ilyen szerintem.

2021. febr. 5. 07:07
 6/14 anonim ***** válasza:
2.:Vagy a Texasi láncfűrészes?
2021. febr. 5. 07:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Alien?
2021. febr. 5. 10:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Az előző válaszból ez ugrott be:A Dög (1-2-3)
2021. febr. 5. 15:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Freddy halála
2021. febr. 5. 15:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Csillagközi Invázió
2021. febr. 5. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!