Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen lett a Mátrix 4?

Milyen lett a Mátrix 4?

Figyelt kérdés
Tetszett? Vélemények jöhetnek!

2021. dec. 24. 18:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azt hiszem te nem láttad a filmet

tessék itt a clickbait képet nézd meg, nincs a videóban de a képen igen:

https://www.youtube.com/watch?v=Mfz7tOs0zNk

2022. febr. 1. 12:22
 12/18 anonim ***** válasza:

tessék még egy:

[link]

szerinted mi ha nem tollas kabátos hombár?

2022. febr. 1. 12:23
 13/18 anonim ***** válasza:
De ő mitől hombár? Egyáltalán nincsen hombáros kisugárzása. Én amúgy nem is vettem észre, hogy tollak vannak rajta, nekem annyi maradt meg belőle, hogy úgy néz ki, mint egy csöves.
2022. febr. 1. 14:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor nézd meg alaposabban. jobbat nem tudok javasolni most.
2022. febr. 2. 10:23
 15/18 anonim ***** válasza:

1 év után megnéztem én is. Először háttérzajnak kapcsoltam be, aztán megpróbáltam megnézni.

Szerintem egy katyvasz. Nem volt látványos, szépen kiszínezett képi világ néhány jelenetben, de semmi több.

Hangulata nem volt mátrixos, inkább jupiter felemelkedése giccs parádé. A végét nem is értettem.

Ami a Merovingit illeti az volt a mai világ egyetlen kritikája. Semmi finomság, elegancia, csak pitty pitty okostelefon, meg légkondi ahogy két köpés és három francia karattyolás között panaszkodott a mai világ társadalmi gondjairól. "Semmi jó beszélgetések mint régen." Valahogy ez a vélemény rányomja a bélyegét az egész filmre.

2022. dec. 20. 20:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Morpheus, meg Smith nem is értettem minek kerültek bele. Nem volt semmi értelme, magyarázatot sem kaptunk az egészre. Csak hadonásztak össze vissza.

Egy nagyon jó kis történetet is összehozhattak volna, de inkább a való világban.

2022. dec. 20. 20:57
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 azért mert kötelező a kvótanéger, ahogy a kvótamongol, kvótaleszbikus kvótafeminista is. Muszáj belerakni hoolywoodban különben nem engedik forgalomba hozni a filmet.

Smith-et meg azért, mert valami csókosnak benyomták a fiát pénzt keresni.

2022. dec. 21. 09:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem a legjobban a riszáló fenekű hajó irritált mikor iooba mentek. Túl giccses volt, furcsa hogy az első három rész egy teljesen temperamentumos, komoly film lett semmi túlgrafikált giccsel. Ez meg hát én nem is tudom. Éreztem hogy nem kell a moziba mennem hogy megnézzem. Sajnos…
2023. jan. 12. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!