Milyen lett a Mátrix 4?
Azt hiszem te nem láttad a filmet
tessék itt a clickbait képet nézd meg, nincs a videóban de a képen igen:
1 év után megnéztem én is. Először háttérzajnak kapcsoltam be, aztán megpróbáltam megnézni.
Szerintem egy katyvasz. Nem volt látványos, szépen kiszínezett képi világ néhány jelenetben, de semmi több.
Hangulata nem volt mátrixos, inkább jupiter felemelkedése giccs parádé. A végét nem is értettem.
Ami a Merovingit illeti az volt a mai világ egyetlen kritikája. Semmi finomság, elegancia, csak pitty pitty okostelefon, meg légkondi ahogy két köpés és három francia karattyolás között panaszkodott a mai világ társadalmi gondjairól. "Semmi jó beszélgetések mint régen." Valahogy ez a vélemény rányomja a bélyegét az egész filmre.
Morpheus, meg Smith nem is értettem minek kerültek bele. Nem volt semmi értelme, magyarázatot sem kaptunk az egészre. Csak hadonásztak össze vissza.
Egy nagyon jó kis történetet is összehozhattak volna, de inkább a való világban.
#16 azért mert kötelező a kvótanéger, ahogy a kvótamongol, kvótaleszbikus kvótafeminista is. Muszáj belerakni hoolywoodban különben nem engedik forgalomba hozni a filmet.
Smith-et meg azért, mert valami csókosnak benyomták a fiát pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!