Milyen lett a Mátrix 4?
Gyengébb mint a 3..
SPOILER!
A film első fele azzal megy el hogy nem történtek meg a korábbi részek,, csak egy játék amit Neo talált ki. És még ki is figurázzák A Matrix-ot, a második fele meg gyakorlatilag az első rész hitvàny , mondanivaló mentes mása.
Nem, nem a "Bullet Time" volt
A Mátrix, hanem a benne rejlő filozofikus gondolatok.
Az első rész egy meghatározó, meg-döbbentő , elgondolkodtató kultfilm. A másodikban több az akció, pl az autópàlyás rész mai napig látványosabb, ütősebb mint a "4" látványának egésze, de még abban is vannak mély gondolatok, emlékezetes jelenetek.
A harmadik rész a gyengesége ellenére is lezárja a trilógiát, mely végén Neo feláldozza magàt mint Jézus(azért még ott is volt filozofikus/vallásos áthallás), aztán béke lesz.
Ez az "4" gyakorlatilag az első rész silány, látványban, emlékezetes jelenetekben, filozofikus gondolatokban sokkal gyengébb remastere.
Azért mellőzi őket, mert a film első fele azzal megy el hogy nem történtek meg, és még ki is figurázzák A Matrix-ot, a második fele meg gyakorlatilag az első rész hitvàny , mondanivaló mentes mása.
Nem, nem a "Bullet Time" volt
A Mátrix, hanem a benne rejlő filozofikus gondolatok.
Az első rész egy meghatározó, meg-döbbentő , elgondolkodtató kultfilm. A másodikban több az akció, pl az autópàlyás rész mai napig látványosabb, ütősebb mint a "4" látványának egésze, de még abban is vannak mély gondolatok, emlékezetes jelenetek.
A harmadik rész a gyengesége ellenére is lezárja a trilógiát, mely végén Neo feláldozza magàt mint Jézus(azért még ott is volt filozofikus/vallásos áthallás), aztán béke lesz.
Ez az "4" gyakorlatilag az első rész silány, látványban, emlékezetes jelenetekben, filozofikus gondolatokban sokkal gyengébb remastere.
*
Bocs, a telóm össze vissza kijavít/másol.
Valahová leírtam màr ezért akartam bemásolni.a remastere' részig.
Jó, semmi baj.
Köszönöm a válaszokat!
Szívesen.
Én nagyon sajnàlom hogy ehhez a nevét adta Keanu Reeves, ez a rész csak ártott, semmit sem tesz hozzá a régiekhez.
Hát fura egy film volt. Az alapötlet zseniális, a történet elég jó, Barney Stinson és a motivációja is elég jól sikerült, illetve Neo is hozza a kötelezőt. Minden más viszont katasztrófális.
Vágás, kamerafényképezés, rendezés, effektek, akciók, mellékszereplők, stb. egy gagyi netflix sorozattal nem ér fel.
Smith ügynök és a Merovingi szerepe is gyakorlatilag értelmezhetetlen.
Christina Riccit sem tudtam hova tenni, szerepel a film elején 5 másodpercet aztán többet nem, de az az 5 másodperc is értelmezhetetlen volt, pedig vele is reklámozták a 4. részt.
A Merovingiből csöves lett... te milyen filmet néztél? :D
A "tollas kabátos hombár" alatt szerintem a Morpheus helyére berakott néger csávóra gondolsz. Sajnálom, hogy Laurence Fishburnet nem hívták meg. A Smith ügynököt alakító palit hívták, de más szerepben játszik, nem tudott elmenni a forgatásra.
Nem a liberális média elvárásai miatt vannak az LMBTQ-s utalások meg a "tollas kabátos hombár" a filmben, hanem mert a rendező egy transzgender nő... vagy férfi, nem tudom :D
Christina Ricci tényleg kaphatott volna több szerepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!