Szerintetek az elmúlt 10 évből melyek a többször nézős filmek?
Tőrbe ejtve
Joker
Bosszúállók: Végjáték
Bosszúállók: Végtelen háború
Láthatatlan vendég
Logan
Hajsza a győzelemért
Spotlight
X-Men: Az eljövendő múlt napjai
A sötét lovag: Felemelkedés
Fogságban
Bosszúállók
Wind river
Élősködők
Három óriásplakát Ebbing határában
A régi város
Stb...
Sokat tudnék írni, de ez erősen szubjektív lista. Akármennyire is szigorú valaki, azért 10 év alatt rengeteg jó és/vagy szórakoztató film kijött.
Halálos iramban 5, Prometheus, az utolsó Harry Potter, Érkezés, Wall Street Farkasa, Másnaposok 2, Elysium, Egy különc srác feljegyzései, Project x, 2019es Joker, Hang nélkül első része, 2017es Alien
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ahogy böngészem a 2011-21 film listát tuti lenne még rengeteg amit legalább 2x láttam, de még így is felejthető...
A kedvenc filmeim mind régebbiek, és minimum 10x végignéztem őket...és ugyan úgy "lázba hoznak" :D
Joker (2019)
Kingsman: The Secret Service (2014)
The Revenant (2015)
Rush (2013)
----------
The King's Speech (2010)
Élősködők
Halálos iramban filmek
Attól függ, ízlések és pofonok.
Sok filmet láttam, de amit újra megnéznék relatíve kevés van ( mert nem vagyok mazochista) és nem biztos, hogy másnak is tetszik. :) Ezek azok amit azért megnéznék újra: Önkívület, A dolog, The Grand Hotel Budapest, Sóhajok, Masquerade Hotel, Elit játszma, No man of God, The gentlemen, A Bőr amelyben élek.
Szeméttelep Trash (2014)
Sheherazade (2018) Netflix francia
Let him go
Metro Manila
An american hate crime (2018)
Beszélnünk kell Kevinről
Attól függ, kinek mi! Nekem például, amiket eddig láttam, de többször is megnézném:
Amerika Kapitány: Az első bosszúálló
Hajsza a győzelemért
Robotzsaru (2014)
Vasököl
Bosszúállók
Taxi 5
Instant család
Későnérők
Kissé nehéz volt összeválogatni, mert sok filmet nem láttam még ebből az időszakból, és szerintem 10 éve már sokkal kevesebb jó film készült, ami tényleg érdekes, megható és/vagy kellően izgalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!