Ajánlanátok nekem ilyen sorozatokat/filmeket?
Most tartok ott, hogy nem tudom mit nézzek. Sok sorozatot ugyan nem láttam, de azért mert nagyon válogatok. Láttam már a Vámpírnaplókat, Teen wolfot, Stranger Thingset, The originalst, Ginny&Giorgia és a Squid Game.
Filmeket mostanában 2018-nál hamarabb megjelent filmet nem igazán nézek, mert nem tetszenek, de nyilván ha megtetszik egy akkor nem érdekel mikor jelent meg. Romantikus, tini dráma, és fantasy filmeket nézek. Amik nagyon tetszettek: Narnia Krónikái, Utazás a rejtélyes szigetre, Utazás a Föld középpontja felé, Miután(1,2,3), Csókfülke, A fiúknak akiket valaha szerettem(1,2,3), Palm Springs, Minden minden.
Az első három régebbiek, de nagyon jók voltak. A többi viszont újabbak, és van bennük valami mi megfogott, talán a modernség, vagy nem is tudom. Ezekhez hasonló filmet keresek.
Köszönöm előre is!:)
Riverdale
Carnival Row
Az idő kereke
Az éhezők viadala
Árnyék és csont
Glee
Köszi szépen mindenkinek!
4-es
Én sem tudom igazából megmondani, csak nem jönnek be és kész. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!