Milyen filmeket és sorozatokat szoktatok nézni, amik lekötnek és van valami mondanivalójuk is?
Általában dokumentumfilmeket és sorozatokat nézek, nagyrészt sorozatgyilkosokról, nyomozásokról, eltűnésekről stb.
Ezek kötnek le, így szoktam pihenni, ha van egy kis időm :)
Azt kihagytam, hogy számomra azért érdekesek ezek, mert megdöbbentő mennyiféle ember létezik, mennyiféle gondolkozással.
Mindenkinek más az, "amik lekötnek és van valami mondanivalójuk". Aki Szomszédokat/Barátok köztet néz, azt az érdekli, köti le és mond neki valamit, aki meg mást néz, azt általában más köti le és másban látja meg a mondanivalót.
Akár hangulatfüggő is lehet, hogy kit milyen hangulatban, élethelyzetben milyen téma szólít épp meg.
Én inkább a sci-fiket szeretem, Célszemély (Person of Interest), Good Place és Upload, Rejtély (Fringe), Lost in Space, Dr Who, Csillagközi romboló (Battlestar Galactica), Star Trek sorozatok jönnek inkább be.
Nem sci-fi sorozatok közül az akció mellett a Seal Team nagyon érdekes témákat vet fel a katonák életéről, karrier, családi és egyéb problémák megoldásáról, halálhoz, öregedéshez való viszonyról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!