Szerintetek a jo ertekelessel rendelkezo Netflix original sorozatok tul vannak ertekelve vagy sem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 19:52
11/11 anonim válasza:
Én is pont úgy érzem, ahogy te, a legtöbbször csalódással állok fel egy-egy Netflix-film és sorozat elől. Kicsit olyanok, mintha gyárban készülnének tucatra. Vagy az is lehetséges, hogy amerikai szájízre, ami nem egyezik meg az enyémmel. Az európai tartalmaik egy fokkal jobbak.
Ma már csak olyat nézek meg, ami jó értékelést kapott az imdbn, vagy nagyon ajánlják mások. Időnként azért találni egy-egy jó sorit az újak között, mint az Egy szobalány vallomása, A gesztenyeember vagy az Easttowni rejtélyek. A valóságshowk közül is jópárat megnéztem és tetszett is, pl. a Circle vagy A szerelem nem hazudik.
Persze ízlések és pofonok, lehet csak én vagyok különc ezt illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!