Melyik horror filmek ezek?
Évekkel ezelőtt láttam a tv-be.Az egyikben fiatalok mennek el egy helyszínre, ahol régebben egy horror filmet forgatott valaki, majd kiderül, hogy a filmben látható gyilkosságok stb. igaziak voltak.
A másik filmben ha jól emlékszem eltűnik az egyik csávó barátnője és mennek keresni.Aztán ha jól emékszem volt benne egy jelenet, ahol az egyik csávó zacskót húz valami szellem csaj fejére és lovagolja őt a csaj xD
Nem Scary Movie!
az elso film valoszinuleg a Sziklak vere 2009-es film
A második filmben a suli legjobb csaja, de meghal vagy megszállja valami és már csak a teste jó, ekkor húzza a nerd csávó a fejére a zacskót.
Sehol sem találom, mindenhol csak a Scary Movie 2-t dobja ki :(
Sajnos nem a Jennifer's Body. A Horrorra akadvához hasonló a jelenet, hogy olyan nerdesebb vagy ducibb csávó (már nem tudom pontosan) eltakarja a csaj fejét valamivel, mivel meghalt és szellemként már csak a teste dögös, a csávó meg kb. örül, hogy azta, amíg élt sosem lett volna nála esélyem, most meg így legalább meg**ghatom.Ha jól rémlik autóban jelenik meg neki a csaj.
Kb. 10 évvel ezelőtt láttam a Tv2 vagy Rtl-en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!