Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Darth Nihilus vs Thor?

Darth Nihilus vs Thor?

Figyelt kérdés

Tegnap találtam egy kérdést amibe az ST beli föderációt és az SW beli birodalmat állította szembe egymással de én most egy Darth Nihilus vs Thor harcot néznék meg (csak az írjon aki tudja ki az a Nihilus vagyis ismeri az sw legendákat)

Nihilus: a valaha élt egyik legerősebb sith nagyúr aki akár egy bolygó élővilágából minden erőt képes volt elszívni majdnem kiírotta a jedi rendet egymaga több ezer jedit megölt. Megszervezett egy hatalmas flottát a teste a hihetetlen mértékű sötét oldali energia miatt roncsolódni kezdett viszont a testét elhagyva a maszkját és a ruháját össze tudta tartani így tudta használni az erőt és és a fénykardját (amit más sithekel ellentétben ő épített.

Thor: egy isten aki a világ egyik legerősebb fegyverét birtokolja (nihilusról azért írtam többet mert valaki nem ismeri így legalább van fogalmuk)

Helyszín : föld

Szóval melyikük nyerne egy isten vagy egy elképzelhetetlenül erős sith nagyúr aki konkrétan a fizikai halált is legyőzte?

2021. nov. 21. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
2021. nov. 21. 13:51
 2/2 anonim ***** válasza:
55%
Akit az író szeretne. Bocs, de erre nincs jobb válasz. Két teljesen más világ teljesen más szabályokkal, és kizárólag az adott fanfiction íróján múlik, hogy az ő saját világában hogyan gyurmázza össze ezeket a szabályokat és ez milyen helyzetben kinek kedvezhet jobban.
2021. nov. 21. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!